ΑΕΚ: «Οργανο προπαγάνδας υπέρ του ΠΑΟΚ το SDNA!»

Έξτρα πριμ από τον Τίγρη για την πρόκριση στους ομίλους!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ με αφορμή τη γραμμή του SDNA, ειδικά μετά το ματς της Τρίπολης. Ακολούθησε μπαράζ δημοσιευμάτων, που επιχειρούσαν να προπαγανδίσουν και να δείξουν πως η ΑΕΚ ευνοήθηκε από το διαιτητή Παπαδόπουλο και η αντίδραση της ΠΑΕ υπήρξε άμεση και χωρίς κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Η Ενωση περνά στην αντεπίθεση και σε ανακοίνωση της χαρακτηρίζει το sdna ως όργανο προπαγάνδας του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Την παραμικρή έκπληξη δεν μας δημιουργεί πλέον η πλήρης όσο και απότομη μεταστροφή του αθλητικού σάιτ SDNA σε όργανο προπαγάνδας υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά και η μεθοδευμένη, συστηματική και βάναυση πολεμική εναντίον της ομάδας μας με αποκορύφωμα τη χθεσινή μέρα κατά την οποία έσπευσε πρώτα να υποδαυλίσει την όποια αντίδραση των φιλάθλων μας για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, χωρίς κίνηση ενίσχυσης της τελευταίας στιγμής, και στη συνέχεια να αμφισβητήσει με πολεμική αρθρογραφία την πεντακάθαρη νίκη μας στην Τρίπολη.

Είναι άλλωστε γνωστό τοις πάσι και το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου σάιτ, αλλά και οι σκοπιμότητες, που εξυπηρετεί, λειτουργώντας πλέον ξεκάθαρα ως άτυπο γραφείο προώθησης των θέσεων και των συμφερόντων του ΠΑΟΚ υπό το μανδύα του δήθεν αντικειμενικού σάιτ, όπως τουλάχιστον ξεκίνησε τη λειτουργία του. Αποδεικνύεται, όμως, ότι επρόκειτο για εικονική πραγματικότητα!

Εχουμε ανεχθεί εδώ και πολύ καιρό τις απανωτές προσβλητικές αναφορές στην ομάδα μας, στους οπαδούς μας και στην ιστορία μας από το συγκεκριμένο site και από συγκεκριμένους υπάλληλους – αρθρογράφους, που απλώς αναπαράγουν το μένος του αφεντικού τους για την ΑΕΚ και τις επιτυχίες της σε όλα τα επίπεδα.
Διαβάσαμε πρόσφατα στο SDNA μέχρι και να χαρακτηρίζεται «γήπεδο με χρήματα του ελληνικού Δημοσίου» το όνειρο των φιλάθλων μας για το «σπίτι» μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, το μοναδικό που πραγματοποιείται με ιδιωτικά κεφάλαια. Μέχρι και το ότι το υπό ανέγερση γήπεδό μας… ευθύνεται για την τραγωδία στο Μάτι! Πόσα ακόμα ψέματα να δεχθούμε αδιαμαρτύρητα;

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχεται την κριτική, δεν διαθέτει δικά της media, δεν έχει ποτέ αποπειραθεί να ποδηγετήσει την ενημέρωση, αλλά δεν είναι δυνατόν να παραμείνει απαθής στα συνεχόμενα στημένα δημοσιεύματα, από ένα αθλητικό σάιτ που παρουσιάστηκε ως αντικειμενικό και εξελίχθηκε σε κατάφωρα οπαδικό παραβιάζοντας κάθε δεοντολογία και με το οποίο κανείς, πλέον, από την οικογένεια της ΑΕΚ δεν θέλει να έχει την παραμικρή σχέση, ούτε ως απλός αναγνώστης. Εως εδώ!

Θέλουμε απλώς να γνωρίζουν οι φίλαθλοί μας τους εμπνευστές τέτοιων δημοσιευμάτων και τον βρώμικο πόλεμο από μέσα ενημέρωσης συγκεκριμένης ιδιοκτησίας με ξεκάθαρη σκοπιμότητα. Ας μείνουν μακριά! Αυτός άλλωστε είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν: για να υμνούν το αφεντικό τους, για να προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και κυρίως να υποτιμούν και στη συνέχεια να απειλούν τους αντιπάλους τους. Παλαιομοδίτικες ρωσικές μεθοδεύσεις…

Όλα αυτά δεν μας αγγίζουν. Μας είναι αδιάφορα. Τα έχουμε συνηθίσει. Η πορεία της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια και η απόλυτη δικαίωση της στρατηγικής της αποδεικνύουν στην πράξη κατά πόσο μας έχουν επηρεάσει.

Συνεχίστε το παιχνίδι που σας υπαγορεύουν τα αφεντικά σας!

Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε την παραμικρή σχέση με εσάς και την προπαγάνδα σας!

Την ΑΕΚ δεν μπορείτε ούτε να την αγγίξετε!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X