Παντελίδης: «Την πρώτη φορά που θα μου δοθεί τέτοιο πέναλτι, δεν θα πανηγυρίσω» (VIDEO)

Παντελίδης: «Την πρώτη φορά που θα μου δοθεί τέτοιο πέναλτι, δεν θα πανηγυρίσω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σάββας Παντελίδης άφησε αιχμές για το πέναλτι με το οποίο κέρδισε η ΑΕΚ τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας με νόημα ότι την πρώτη φορά που θα πάρει η δική του ομάδα ένα τέτοιο πέναλτι, ο ίδιος δεν θα πανηγυρίσει.

Διαβάστε όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Αστέρα:

«Θα μιλήσω πρώτα για την εικόνα της ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλή. Πολύ μέτρια, φοβισμένη, με πάρα πολλά λάθη. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ και μετά, βρήκαμε το θάρρος και το διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς να φτάσουμε στα περσινά επίπεδα, θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει».

Για τη φάση του πέναλτι: «Την πρώτη φορά που θα μου δοθεί τέτοιο πέναλτι, δεν θα πανηγυρίσω. Όταν μου δοθεί και μένα, γιατί ξέρω, θα μου πείτε ότι την προηγούμενη εβδομάδα δεν έδωσε εκείνο, δεν έδωσε τ’ άλλο. Εμείς, που δουλεύουμε σε αυτές τις ομάδες, δεν νοιαζόμαστε ποιος από τους μεγάλους παίρνει τα περισσότερα. Μας νοιάζει τι γίνεται στα μεταξύ μας παιχνίδια. Την πρώτη φορά λοιπόν που θα μου δοθεί τέτοιο πέναλτι, να θυμάστε να την κρατήσετε, δεν θα πανηγυρίσω. Απλά, το θεωρώ δύσκολο σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας, δεν ξέρω πόσο εύκολα θα έδινε ο διαιτητής σε μας ένα τέτοιο πέναλτι».

Σε νέα ερώτηση για τη διαιτησία τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ανέφερε: «Έχω έναν μεγάλο αντίπαλο τις δύο τελευταίες Κυριακές, τη βούλα, την άσπρη. Πρέπει να τη σβήσω».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο από τη συνέντευξη Τύπου των Παντελίδη και Ουζουνίδη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X