Έκοψε Ζαμπά ο Λουτσέσκου

Έκοψε Ζαμπά ο Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός αποστολής από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο έμεινε ο Λέο Ζαμπά.

Αιτία του «αποκλεισμού» του Ζαμπά είναι ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του διαθέτει έξι μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα ένας παίκτης θα πρέπει να μένει εκτός αποστολής, ανάλογα και με τα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο συγκεκριμένος περιορισμός δεν αφορά τα ευρωπαϊκά ματς του Δικεφάλου, αλλά μόνο αυτά του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αφού οι «ασπρόμαυροι» μπορούν να έχουν στο ρόστερ τους πέντε ξένους παίκτες συν τρεις κάτω των 23 ετών.

Από του έξι παίκτες που έχει, ωστόσο, αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ, που δεν διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο, μόνο οι πέντε μπορούν να μετέχουν σε αποστολή, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Για τον λόγο αυτό στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, επιλέχθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μείνει εκτός αποστολής ο Λέο Ζαμπά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X