Το «έψαξε» η ΑΕΚ για τον Τόλγκα Τσιγκέρτσι (VIDEO)

Το «έψαξε» η ΑΕΚ για τον Τόλγκα Τσιγκέρτσι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι μόνο ο Ραντόγια που απασχόλησε την ΑΕΚ το τελευταίο δεκαπενταήμερο, αφού ακόμα μια ακριβή και πολύ δύσκολη περίπτωση αμυντικού-κεντρικού χαφ από την Τουρκία ήταν αυτή του Τόλγκα Τσιγκέρτσι.

Πρόκειται για Τούρκο, γεννημένο και μεγαλωμένο στη Γερμανία, με περάσματα από Βόλφσμπουργκ και Χέρτα, αγορά της Γαλατάσαραι αντί 3 εκ. € τον Αύγουστο του 2016, ο οποίος ήρθε σε ρήξη με τον Φατίχ Τερίμ και μόλις προχθές κατάφερε τελικά να μείνει ελεύθερος!

Σύμφωνα με το contra.gr, η Γαλατά αρχικά ζητούσε αρκετά χρήματα για πώληση, στην συνέχεια του έβαζε όρους πως θα τον άφηνε ελεύθερο μόνο για ομάδες εκτός Τουρκίας (ήξεραν πως “φλέρταρε” με την Φενέρ) αλλά λίγο πριν το φινάλε του μεταγραφικού παζαριού τον αποδέσμευσε για να γλιτώσει το υψηλό συμβόλαιό του (καθάριζε, χωρίς μπόνους, πάνω από 1,7 εκ. € ετησίως).

Ο Τόλγκα Τσιγκέρτσι ανήκε στη Rogon του Πολ Κουτσολιάκου, με τον ομογενή ατζέντη να έχει ανοίξει για τα καλά τελευταία την… πόρτα της ΑΕΚ. Μια με την συνεργασία του με τον Γαλανόπουλο, που σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο έγινε με τις … ευλογίες Μελισσανίδη και εσχάτως με τον Γιαννιώτα!

Κατά κάποιοι τρόπο, λοιπόν, ο Τόλγκα Τσιγκέρτσι κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί περίπτωση… Τούρκου Γιαννιώτα για την ΑΕΚ. Δεν τον ήθελαν στη Γαλατά, πέρασε το… δικό του για την αποδέσμευσή του έστω και τέλη Αυγούστου, είναι ομόσταβλοι και μια Ένωση που ήθελε και είχε ασχοληθεί με τον Τόλγκα πριν ακόμη τις αναμετρήσεις με Βίντι αλλά με την προϋπόθεση να έμενε ελεύθερος…

Η ΑΕΚ εξέτασε την υπόθεση του Τούρκου χαφ, ωστόσο τελικά εκείνος κατέληξε στη Φενερμπαχτσέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X