Στους ελεύθερους ψάχνει για φορ ο Παναθηναΐκός

Στους ελεύθερους ψάχνει για φορ ο Παναθηναΐκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στους… ελεύθερους ψάχνει για επιθετικό ο Παναθηναϊκός, αφού αποδείχτηκαν άκαρπες οι συζητήσεις του αδερφού και ατζέντη του Κόλμπεϊν Σίγκθορσον με τους ιθύνοντες της Ναντ για τη λύση του συμβολαίου τους. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Γαλλία, ο Ισλανδός προσπάθησε μέχρι το… παρά ένα της λήξης της θερινής μεταγραφικής περιόδου να διακόψει τη συνεργασία του, αλλά δεν συμφώνησε στους όρους της αποδέσμευσης του.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι γαλλικές “πηγές”, ο Σίγκθορσον βγαίνει οριστικά από το “κάδρο” του Νίκου Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα στραφεί στις εναλλακτικές που έχει για τον “φουνταριστού”. Ο Φεντερίκο Μακέντα περιμένει την ειδοποίηση του Νταμπίζα για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, όμως φαίνεται πως δεν είναι ο μόνος.

Ο Νταμπίζας δουλεύει άλλη μία περίπτωση το τελευταίο τριήμερο και έχει καταφέρει να τη διατηρήσει μυστική. Κάτι που σημαίνει πως ίσως να σημειωθεί η έκπληξη και να προσγειωθεί στην Ελλάδα ένας άλλος στράικερ, που δεν έχει γραφτεί στον Τύπο. Επαναπροσέγγιση έχει κάνει στον Νταμπίζα και ο γνωστός Ουκρανός ατζέντης, Ντμίτρι Σέλουκ, για να προωθήσει τον Λασινά Τραορέ που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X