«Αντίο» από Μπάγεβιτς: «Εκλεισε ο κύκλος μου στην ΑΕΚ, με ωραίες και δύσκολες στιγμές»

«Αντίο» από Μπάγεβιτς: «Εκλεισε ο κύκλος μου στην ΑΕΚ, με ωραίες και δύσκολες στιγμές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν λίγες ημέρες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παραιτήθηκε και επίσημα, αποχωρώντας από την θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Βόσνιος σήμερα μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ για να αποχαιρετίσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές πριν αρχίσει η προπόνηση στα Σπάτα.

«Ηρθα να σας αποχαιρετίσω γιατί εγώ αποχωρώ αφού ο δικός μου κύκλος στην ΑΕΚ έκλεισε. Περάσαμε μαζί και ωραίες αλλά και δύσκολες στιγμές και σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε. Και αν σε αυτά τα πέντε χρόνια μπορεί κάποιους να στεναχώρησα με τη συμπεριφορά μου, ζητάω συγγνώμη. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι υγεία κάθε επιτυχία και σαν ομάδα αλλά και ατομικά για τον καθένα» είπε χαρακτηριστικά ο Μπάγεβιτς.

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο Πέτρος Μάνταλος ως αρχηγός της ΑΕΚ και εκ μέρους όλων των συμπαικτών του τονίζοντας: «Κ.Μπάγεβιτς και εμείς θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια που μας έδωσες αλλά και για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Σου ευχόμαστε να είσαι καλά και να απολαμβάνεις ό,τι κάνεις από εδώ και πέρα στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή».

Για το φινάλε οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ χειροκρότησαν όλοι μαζί, ο Μπάγεβιτς τους χαιρέτισε και αποχώρησε κλείνοντας τον Σεπτέμβριο του 2018, έναν κύκλο που άνοιξε το καλοκαίρι του 1977.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X