Η ΑΕΚ θα κοιτάξει από το... ανοιχτό «παράθυρο» για ελεύθερους!

Στην ελίτ της Ευρώπης!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόψε η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή ποδοσφαιριστή μιας και δεν… έκατσαν οι περιπτώσεις που ήθελε.

Πάντως, με τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, υπάρχει ανοιχτό «παράθυρο» και από την αγορά των ελεύθερων.

Τα νέα δεδομένα αφορούν το πώς ορίζεται ως ελεύθερος. Ενώ μέχρι πρότινος αφορούσε παίκτες που είχαν μείνει χωρίς ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου (που λήγουν τα περισσότερα συμβόλαια), πλέον αυτό άλλαξε. Ελεύθεροι είναι όσοι βρίσκονται χωρίς ομάδα, ακόμα και αν αυτό έχει συμβεί στις 31 Αυγούστου. Όπως μπορεί να συμβεί για παράδειγμα με τον Κονέ, που ενδεχομένως αποτελέσει μια έξτρα επιλογή με αυτόν τον τρόπο.

Κάτι που αυτόματα σημαίνει πως μπορεί να υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές από κοψίματα σημαντικών κλαμπ που στο φινάλε ψάχνουν να «ξεφορτώσουν» το ρόστερ τους. Σε κάποιες επιλογές μάλιστα, ενδέχεται να αφορά παίκτες που έχουν συμμετάσχει στην προετοιμασία και είναι έτοιμοι.

Οσον αφορά το χρονικό όριο, για την ΑΕΚ είναι επί της ουσίας το βράδυ της Δευτέρας. Τότε η ΑΕΚ πρέπει να δηλώσει στην UEFA την 25άδα για τα ματς του Champions League. Οποιον παίκτη αποκτήσει η Ενωση, μπορεί να τον δηλώσει μέχρι τότε.

Βέβαια, πρέπει να υπάρχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού, ότι ουσιαστικά πρόκειται για 22άδα, καθώς μοναδικός παίκτης που έχει βγει από την Ακαδημία είναι ο Γαλανόπουλος και συρρικνώνει τον αριθμό που μπορεί να δηλωθεί (Γιαννούτσος, Σβάρνας και οι άλλοι μικροί είναι στη λίστα Β). Είναι χαρακτηριστικό, πως για τα ματς με τη Βίντι και προκειμένου να δηλωθεί ο Τσιγκρίνσκι, τέθηκε εκτός λίστας ο Μπογέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X