Μπάρκας: «Αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο τότε μπορούμε να ελπίζουμε»

«Γυάλισε» ξανά ο Μπάρκας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Μπάρκας σχόλιασε την κλήρωση της ΑΕΚ στο Champions League και τόνισε πως αν η Ένωση εμφανίσει καλό πρόσωπο μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά όσα είπε ο κίπερ της ΑΕΚ στον Σπορ fm

«Περιμέναμε δυνατούς αντιπάλους και να μην είμαστε ένα από τα φαβορί αλλά μπορούμε να το παλέψουμε. Φυσικά και φαβορί για την πρώτη θέση είναι η Μπάγερν αλλά αν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής μας τότε θα μπορούμε να ελπίζουμε», τόνισε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ για την κλήρωση και συνέχισε:
«Ο πρώτος στόχος που περνάει από το μυαλό μου είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ο δεύτερος είναι να περάσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά και το ενδεχόμενο που δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου είναι να αποκλειστούμε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να στοχεύεις ψηλά και να προσπαθείς. Με σοβαρότητα και με πολλή δουλειά μπορούμε να το πιστέψουμε».

«Πέρσι δείξαμε ότι καταφέραμε να τα βγάλουμε πέρα. Οι παίκτες είμαστε πάνω-κάτω οι ίδιοι. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίξουμε το καλύτερο που μπορεί ο καθένας και στη συνέχεια να δούμε αν θα έχουμε καταφέρει να περάσουμε», ανέφερε και συνέχισε:

«Φυσικά και ο αγώνας στην Τρίπολη είναι άλλο θέμα… Εννοείται όμως ότι πάμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν θα σας πω ψέματα όμως ότι δεν σκέφτομαι τα μεγάλα ματς»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X