Με Μακέντα θα τη βγάλει ο Παναθηναϊκός

Με Μακέντα θα τη βγάλει ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Φεντερίκο Μακέντα, σύμφωνα με ιταλικές αναφορές το απόγευμα της Τρίτης. Μάλιστα, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νίκολο Σκίρα το προχώρησε ακόμα περισσότερο…

Ο ρεπόρτερ της “Gazzetta Dello Sport” έγραψε στο Twitter ότι ο Μακέντα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, παρουσιάζοντας την υπόθεση ως τελειωμένη. Μία πληροφορία που αν ισχύει, σημαίνει ότι η θέση του βασικού επιθετικού έχει κλείσει.

Από το Τριφύλλι απλώς επιβεβαίωναν τις συζητήσεις με τον Μακέντα και τίποτα περισσότερο. Ωστόσο, είναι σαφές ότι ο 27χρονος στράικερ συμπεριλαμβάνεται στην τριάδα των υποψηφίων που έχουν ξεχωρίσει ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης.

Εκτός από τον 27χρονο Ιταλό, ο Νίκος Νταμπίζας ασχολείται με άλλους δύο επιθετικούς, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ιεράρχηση του. Πάντως, ο Νταμπίζας θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να φέρει τον εκλεκτό του στο “Καλαφάτης” μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X