Πιέζει για ΑΕΚ ο Ογκού, όλα ανοιχτά για το χαφ

Πιέζει για ΑΕΚ ο Ογκού, όλα ανοιχτά για το χαφ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως φάνηκε και στο ματς με τη Βίντι, για την ΑΕΚ αποτελεί μείζονα προτεραιότητα η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ που θα γίνει κουμανταδόρος στη μεσαία γραμμή. Που θα μπορέσει να κρατά την μπάλα, να αλλάζει το ρυθμό, να βγάζει την ομάδα στην αντεπίθεση. Εάν πιστέψουμε πληροφορίες από το Ισραήλ, αυτός μπορεί να είναι ο Τζον Ογκού. Ο 30χρονος Νιγηριανός πιέζει τη διοίκηση της Χαποέλ Μπεέρ Σεβά να αποχωρήσει, γιατί διατείνεται πως έχει πρόταση από την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα «sport.co.il», η πρωταθλήτρια Ελλάδας είχε διαμηνύσει στους ισραηλινούς ότι θα επανέλθει για τον παίκτη εφόσον προκρινόταν στους ομίλους του Champions League. Τώρα που αυτό συνέβη αναφέρεται, ότι η ΑΕΚ είναι πιθανό να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Ογκού, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι το συμβόλαιο του λήγει το 2019 και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει μετά τον αποκλεισμό της Χάποελ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πάντως, το θέμα του χαφ είναι ακόμα ανοιχτό. Υπάρχει πάντα η προοπτική του Κονέ που έχει ρίξει γέφυρες επανασύνδεσης με την ΑΕΚ, αλλά και προβληματισμός για το μέλλον των Μοράν και Αϊντάρεβιτς. Ο Ουζουνίδης πάντως δείχνει ξεκάθαρα πως δεν υπολογίζει στους δύο και μόνο τυχαίο δεν είναι πως χρησιμοποίησε εκ νέου ως χαφ τον Τσόσιτς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X