Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Μπλάνκο

Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ο Μπλάνκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mπλεξίματα με τις Αρχές της Αργεντινής έχει ο Ισμαέλ Μπλάνκο. Ο 35χρονος Αργεντινός επιθετικός κατηγορείται από μία 18χρονη για σεξουαλική παρενόχληση με τον ίδιο να διαψεύδει τους ισχυρισμούς της.

Σύμφωνα με τη νεαρή κοπέλα όταν εκείνη γυρνούσε στο σπίτι της ένα λευκό αμάξι την ακολούθησε για αρκετό διάστημα.

Ο οδηγός του, ο οποίος φέρεται να ήταν ο Ισμαέλ Μπλάνκο, της ζήτησε να μπει στο όχημα του και να του δώσει το τηλέφωνο της. Η κοπέλα αρνήθηκε και κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνομία, ενώ ο εισαγγελέας απαγόρευσε στον 35χρονο επιθετικό να πλησιάσει την κοπέλα μέχρι να ξεκαθαριστεί η υπόθεση.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στην “El Liberal” για το συγκεκριμένο θέμα και για τα όσα του καταλογίζει η 18χρονη. Ο “Ζορό” δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα, αφού όπως υποστήριξε δεν συνέβη κάτι με τη συγκεκριμένη κοπέλα.

“Δεν θέλω να πω πολλά γιατί τίποτα δεν συνέβη. Είμαι καλά και ήρεμος. Είμαι λυπημένος για το πόσο όλο αυτό “πληγώνει” την εικόνα μου” είπε μεταξύ άλλων και επεσήμανε πως πλέον ο δικηγόρος του έχει αναλάβει την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X