Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Πανιωνίου, αφού το βράδυ της Δευτέρας (27/09) ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα η μεταβίβαση των μετοχών της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και το πρωί της Τρίτης (28/08) ήρθε η πρώτη αντίδραση.
Αυτή είχε να κάνει με τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Ο πρώην βοηθός προπονητή, αλλά και παίκτης της «Βασίλισσας» ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νέας Σμύρνης, καθώς έγινε αναφορά σε αθέτηση όλων των συμφωνηθέντων ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Η δήλωση του ομοσπονδιακού προπονητή αναφέρει:
«Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, που ανακοινώθηκαν επίσημα, αναφορικά με την αποχώρηση της διοίκησης Σταύρου Αλευρογιάννη από την ηγεσία της ΚΑΕ Πανιώνιος και την μεταβίβαση αυτής, εγώ και οι συνεργάτες μου κατανοούμε ότι δεν υπάρχει λόγος συνέχισης της παραμονής μας, αφού ήδη εδώ και δέκα ημέρες έχουν αθετηθεί όλα τα συμφωνηθέντα, περί έναρξης προετοιμασίας, έλευσης παικτών και γενικά λειτουργίας της ομάδας.
Βρισκόμαστε σε επαφή με την οικογένεια Αλευρογιάννη, προσδοκώντας ότι θα διευθετηθούν στο φιλικό πνεύμα συνεργασίας που είχαμε αποκτήσει μεταξύ μας, οι ουσιαστικές λεπτομέρειες της λύσης της επαγγελματικής μας συμφωνίας, η οποίας είχε ανακοινωθεί επίσημα και σε συνέντευξη Τύπου και μέσω έγγραφων ανακοινώσεων.
Οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να λειτουργήσουν με βάσης τις δικές τους επιλογές κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή τύχη στο ιστορικό σωματείο του Πανιώνιου».
Αυτός είναι ο Λεονάρντο Κούτρης που προτάθηκε στην ΑΕΚ (VIDEO)
Προτάθηκε και ο Κούτρης στην ΑΕΚ
Η Bundesliga στα… πόδια του ΜακΑτί
«Ναυάγιο» στην ΚΕΔ: Πέντε διαιτητές δεν πέρασαν τα τεστ φυσικής κατάστασης – Τρεις έχουν οριστεί στην 19η αγωνιστική
Επικός Λαμέλα σε Μπρινιόλι: «Πόσο όμορφα είναι τα παπούτσια σου» – Η τρομερή απάντηση του Ιταλού! (ΦΩΤΟ)