Νίκολιτς: «Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε-η ΑΕΚ έχει πάρει πολύ καλό αποτέλεσμα»

Νίκολιτς: «Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε-η ΑΕΚ έχει πάρει πολύ καλό αποτέλεσμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Βίντι, Νίκολιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος στην τελευταία συνέντευξη τύπου πριν την αυριανή ρεβάνς με την στο ΟΑΚΑ.

«Έχουμε ένα μεγάλο όνειρο τους ομίλους του Champions League. Ήδη έχουμε πετύχει την αυτόματη πρόκριση στο Europa, είμαστε υπερήφανοι γι΄αυτό, αλλά τώρα βρισκόμαστε κοντά στο πιο μεγάλο όνειρο. Είπα στους παίκτες μου να το ευχαριστηθούν αύριο στο γήπεδο. Η ΑΕΚ έχει πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά μην ξεχνάμε ότι είχε παίκτη παραπάνω στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου αγώνα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θυμόμαστε ότι 10 εναντίον 10 και 11 εναντίον 11, το σκορ ήταν 1-0 υπέρ μας και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Μας χωρίζουν 90 λεπτά από αυτό το όνειρο. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και θα έχει τους φιλάθλους της, οι οποίοι όμως θα δώσουν και σε εμάς δύναμη αφού δεν είμαστε συνηθισμένοι να αγωνιζόμαστε σε τόσο κόσμο».

Και κατέληξε λέγοντας: «Οι παίκτες μου τα δίνουν όλα στο γήπεδο κι αν γίνει αυτό και αύριο θα είμαστε χαρούμενοι. Θα προσπαθήσουμε για 90 ή και για περισσότερα για να τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, παρά μόνο να κερδίσουμε. Έχουμε επίγνωση ότι πρέπει να σκοράρουμε τουλάχιστον δύο γκολ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βρισκόμαστε συνεχώς στην επίθεση, χωρίς μυαλό. Οφείλουμε όμως να είμαστε 90 λεπτά συγκεντρωμένοι, να είμαστε μαχητές. Βλέπω στα μάτια των παικτών μου ότι το πιστεύουν. Δεν πρέπει να υποκύψουμε στην πίεση, αλλά να αγωνιστούμε».

Από την πλευρά του ο Γάλλος Λοϊκ Νεγκό υποστήριξε:

«Θα είναι συναρπαστικό και δύσκολο ματς για εμάς το αυριανό. Όπως είπε και ο προπονητής μας, πρέπει να το ευχαριστηθούμε, να παίξουμε όπως ξέρουμε. Πάντα είναι καλό να παίζουμε μπροστά σε τόσο κόσμο, δίνει κίνητρο και αποφασιστικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X