Βαρούχας: «Γκολ του Μάνταλου, κανένα πέναλτι σε Πρίγιοβιτς»

Βαρούχας: «Γκολ του Μάνταλου, κανένα πέναλτι σε Πρίγιοβιτς»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρκετά λάθη εντόπισε στους διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τις αποφάσεις που συζητήθηκαν, σχολιάζοντας το γκολ του Μάνταλου που ακυρώθηκε, ενώ τόνισε ότι δεν ήταν πέναλτι η ανατροπή του Πρίγιοβιτς !

Όσα σχολίασε ο καθηγητής διαιτησίας:

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Έκανε καλή διαιτησία ο Σέζος, αλλά ο βοηθός ακύρωσε ένα γκολ του Μάνταλου που ήταν στην ίδια ευθεία. Κάποιες κίτρινες ξέφυγαν, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης: Ο Κουτσιαύτης δεν είναι χθεσινός διαιτητής. Στην αρχή ο βοηθός κόβει με οφσάιντ τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ο διαιτητής δεν αποβάλει τον Κώτσιρα. Και ο τυφλός θα έβγαζε δεύτερη κίτρινη. Στο πέναλτι του 58’ το VAR θα μπορούσε να δώσει λύση. Είναι δύσκολη φάση. Υπάρχει μια επαφή στο πόδι του Πρίγιοβιτς στο τελείωμα της φάσης, αλλά ήδη είχε αρχίσει να πέφτει. Δεν είναι πέναλτι! Πρέπει να δώσουμε ένα ελαφρυντικό στον διαιτητή, αλλά η διαιτησία γενικά πρέπει να έχει παραπέμψιμο βαθμό. Επίσης στο 63’ ο Ιγκλέσιας πατά σκόπιμα αντίπαλο και δεν αποβλήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X