Χάντερ: «Πιο δύσκολα φέτος, αλλά θα δώσουμε τα πάντα»

Χάντερ: «Πιο δύσκολα φέτος, αλλά θα δώσουμε τα πάντα»
Photo Credits: INTIME

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν της ΑΕΚ, παρότι τα επιτεύγματα της περασμένης είναι δύσκολο να επαναληφθούν και έχουν βάλει ήδη ψηλά τον πήχη, παρουσιάστηκε ο Βινς Χάντερ στις δηλώσεις που παραχώρησε στην «ΩΡΑ» ο Αμερικανός σέντερ.

«Έφυγαν αρκετοί από την περσινή ομάδα, ωστόσο ήρθαν κάποιοι καλοί παίκτες στη θέση τους. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά, γιατί οι στόχοι μας, για το repeat, είναι πιο δύσκολοι. Είχαμε μια εξαιρετική σεζόν πέρσι, όμως αυτή είναι μια νέα σεζόν και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ξανά τα πάντα», δήλωσε στην «Ώρα» ο Αμερικανός σέντερ. «Θα είμαστε απόλυτα πιο αθλητικοί σε σχέση με τη σεζόν που πέρασε. Πιστεύω πως έχουμε την εμπειρία και τις προσωπικότητες να κάνουμε μια καλή χρονιά», πρόσθεσε.

Όσο για το πώς περιμένει τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα ο ίδιος; «Πιστεύω πως θα δείτε πολλά καρφώματα, ενώ ελπίζω να δείτε περισσότερο από το ταλέντο και τις δυνατότητές μου. Θα είναι μια καλή σεζόν για την ΑΕΚ και για μένα. Μίλησα με τον κόουτς και με υποστηρίζει πάρα πολύ, θέλει να φτάσω στα όριά μου, στο 100% αυτή τη σεζόν. Πιστεύω πως ψάχνει πολλά για τη νέα σεζόν κι εγώ είμαι έτοιμος να τα δώσω».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X