Λιβάγια: «Θα πάρουμε το πρωτάθλημα και θα περάσουμε στους ομίλους του Champions League»!

ΑΕΚ για Λιβάγια: «Η συνήθεια που έγινε λατρεία»! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι… μέγας, είναι… μάγος, είναι ο Μάρκο Λιβάγια! Ο Κροάτης killer έκανε «μάγια» σε ακόμη μια αναμέτρηση. Στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στη φετινή Super League, ο Λιβάγια έκανε και πάλι… παπάδες! Πήρε από το… χεράκι την «Ένωση» και την οδήγησε στην επικράτηση επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σπουδαία εμφάνιση από τον Μάρκο, ο οποίος ξεκίνησε… φουριόζος στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Κροάτης παικταράς μίλησε στην «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» για το πρωτάθλημα, την πρόκληση του Champions League,  για την κλήση του στην Εθνική Κροατίας, αλλά και για το εάν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ για χρόνια:

«Όλοι ξέρουν, ότι το πρώτο ματς πρωταθλήματος, πάντα είναι δύσκολο. Είμαστε λίγο πριν το πολύ σημαντικό ματς με την Βίντι και είναι πολύ σημαντικό για μας, ότι νικήσαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά, είχε ευκαιρίες να σκοράρει περισσότερα γκολ. Τώρα σκεφτόμαστε τη ρεβάνς με την Βίντι, ώστε να κάνουμε το καθήκον μας».

 Για το γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά το πιο σημαντικό είναι παίζει καλά η ομάδα και να νικάει».

Για το αν  η ΑΕΚ μπορεί να κάνει το back to back στην Super League: «Ναι! Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ξανά το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά πιστεύω, ότι είμαστε πανέτοιμοι να το επαναλάβουμε, με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για το αν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια: «Ναι, θέλω να μείνω! Θέλω να παίξω στο νέο γήπεδο! Έχω συμβόλαιο για τρία ακόμα χρόνια, είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Γίναμε πρωταθλητές, πράγμα πολύ σπουδαίο για έναν παίκτη και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Για το ματς με την Βίντι και αν η ΑΕΚ  περάσει στους ομίλους του Champions League: «Πιστεύω πως ναι. Έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση της Βουδαπέστης. Σκοράραμε δύο γκολ εκτός έδρας, πράγμα πολύ δύσκολο και πήραμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στους ομίλους του Champions League».

Για τα συναισθήματα του, μετά και την κλήση του στην Εθνική Κροατίας: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά για την κλήση μου στην εθνική Κροατίας! Είμαι αρκετά χαρούμενος, αλλά τώρα σκέφτομαι τη ρεβάνς του Champions League με την Βίντι και μετά το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης και αργότερα θα ενταχθώ στην εθνική Κροατίας».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X