Ο Κόντε παίζει απόψε και πάει Παναθηναϊκό

Έτσι θα παίξει απόψε ο ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, τον Ιούνιο του 2019, ο Πέδρο Κόντε επιθυμεί να εξαργυρώσει την παραγωγικότητα του στη Superleague. Άλλωστε, στην ηλικία των 30 ετών, ίσως να μην έχει ανάλογη ευκαιρία στο μέλλον. Εξ’ ου και οι αρχικές απαιτήσεις του για ετήσιες αποδοχές άνω των 500.000 ευρώ.

Από την άλλη, καμία ομάδα στη διάρκεια του καλοκαιριού δεν έδειξε τη διάθεση να κάνει παρεμφερή προσφορά στον Ισπανό στράικερ, ούτε και να πληρώσει τις 900.000 ευρώ της ρήτρας του. Επομένως, κρίνεται ουτοπικό να συμβεί κάτι τέτοιο τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Ο Νίκος Νταμπίζας γνωρίζει απόλυτα ότι οι πιθανότητες για ένα παραπλήσιο “πακέτο” είναι ελάχιστες. Φυσικά, το ίδιο αντιλαμβάνονται ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και ο Κόντε και για αυτό δεν διακόπτουν τις συζητήσεις. Ωστόσο, προσδοκούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και “διαρρέουν” ότι δεν υπαναχωρούν από τις θέσεις τους.

Ο Νταμπίζας δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Κόντε και του Χριστοβασίλη και περιμένει. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει καταθέσει την πρόταση του και αισιοδοξεί ότι στο τέλος, θα γίνει αποδεκτή. Διαφορετικά, θα στραφεί σε άλλον ξένο επιθετικό με τον οποίο συζητά εδώ και μερικά 24ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X