Μεγάλη υπόθεση αν έρθει ο Νάρσινγκ

Μεγάλη υπόθεση αν έρθει ο Νάρσινγκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εννοείται πως αν η ΑΕΚ καταφέρει να κλείσει έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Λουτσιάνο Νάρσινγκ, όχι μόνο προσθέτει χαρακτηριστικά που της λείπουν, αλλά το κάνει και στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα.
 
Θεωρώ πως βάσει βιογραφικού και δυνατοτήτων που έχει βγάλει στις πολλές καλές του στιγμές, ο Νάρσινγκ, θα είναι ο καλύτερος εξτρέμ του πρωταθλήματος κι ένα μεγάλο όπλο και για το Champions League. Πρώτα Ο Θεός πάντα…
 
Είναι μια δύσκολη μεταγραφή. Η ΑΕΚ πάει για να αγοράσει τον παίκτη κι αν έρθει ως δικός της θα έρθει. Φαίνεται πως η συμφωνία με την Σουόνσι υπάρχει. Διευκολύνει το ότι έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη, όπως διευκολύνει και το ότι ο σύλλογος της Ουαλίας είναι σε φάση οικονομικού συμμαζέματος από τη νέα του ιδιοκτησία, μετά τον υποβιβασμό στην Championship.
 
Απ’ όσα καταφέραμε να μάθουμε τις τελευταίες ώρες, σε καλό δρόμο είμαστε και με τον παίκτη, αλλά μένουν πράγματα για να διευθετηθούν. Είναι μια κίνηση πολύ υψηλού επιπέδου, δεν είναι απλό να τελειώσει και ειδικά όταν δεν μιλάμε για δανεισμό.
 
Μιλάμε για έναν παίκτη τον οποίο μέχρι και πριν λίγα 24ωρα, τα ρεπορτάζ γύρω από την Σουόνσι τον παρουσίαζαν ως υποψήφιο και για τις τρεις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας. Μάλιστα προς το τέλος Ιουνίου η Φενέρ είχε φανεί να είναι κοντά. Καταλαβαίνει κανείς εύκολα απ’ όλα αυτά, για το επίπεδο που μιλάμε. Τέλος πάντων, αρκεί ότι μιλάμε για διεθνή Ολλανδό.
 
Με 19 συμμετοχές στην εθνική Ολλανδίας και δύο κλήσεις στα προκριματικά του τελευταίου παγκοσμίου κυπέλλου.
Από κει και πέρα ας μην είμαστε βιαστικοί. Ο στόχος τώρα είναι να τελειώσει ο Νάρσινγκ, αυτό μπορεί να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο, μπορεί να γίνει και μέχρι την Τρίτη, μπορεί και μετά.
 
Δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν κι εναλλακτικές, δε σημαίνει πως κι αυτές δεν είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, η απόφαση μετράει. Όταν είσαι αποφασισμένος να κάνεις δυνατή κίνηση και πάντα στοχευμένη βέβαια, ουσιαστική, θα την κάνεις.
 
Για το χαφ είμαι λίγο πιο συγκρατημένος. Δεν υπάρχει ας πούμε αυτή τη στιγμή προφανέστατος στόχος, όπως είναι ο Νάρσινγκ στα εξτρέμ.
 
Δεν έχω στοιχείο αυτή τη στιγμή που να συνδέει πάλι την ΑΕΚ με τον Κονέ, αλλά οπωσδήποτε όταν μιλάμε για έναν παίκτη της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και είναι διαθέσιμος, λογικά στην άκρη του μυαλού, πρέπει πάντα να το έχουμε.
 
Αλλά είναι δεδομένο πως η μεταγραφή χαφ που θέλει ο Ουζουνίδης, δεν είναι ο Κονέ. Ο προπονητής θέλει αμυντικό χαφ, «εξάρι», προφανώς και με ευχέρεια στο να παίξει και με τη μπάλα στα πόδια, αλλά με δυνατότητα να δίνει στην ομάδα πράγματα κοντά σε αυτά που δίνει ο Σιμόες. Είτε παίζοντας μαζί του, είτε στη θέση του, μαζί με κάποιον από τους Άλεφ και Γαλανόπουλο, όποτε χρειάζεται.
 
Υπάρχουν περιπτώσεις, όπως του Νιγηριανού Αγκού της Πόρτο,  που εξετάζονται «ζεστά» και μπορεί να είναι και στο προσκήνιο, αλλά όχι στο επίπεδο που είναι στο προσκήνιο επαναλαμβάνω ο Νάρσινγκ, για τη θέση του εξτρέμ.
 
Το «παζλ» εδώ είναι λίγο πιο δύσκολο. Έχω την αίσθηση πως αυτή  η υπόθεση θα πάει λίγο περισσότερο.
 
Γενικά η ΑΕΚ… προ των πυλών του Champions League, φαίνεται να έχει μπει σε διαδικασία να εξασφαλίσει την απαραίτητη πληρότητα για να ανταποκριθεί στις πολύ υψηλές απαιτήσεις που θα βρει μπροστά της και στα τρία μέτωπα.
 
Γιατί και ο εσωτερικός ανταγωνισμός θα είναι φέτος πολύ σκληρός, είναι ξεκάθαρο. Κι εφόσον με το καλό η ΑΕΚ πάει και στο Champions League, δεν θα πάει για να γίνει… σάκος του μποξ, ούτε για να παίζει… χωρίς επιθετικό και να ξεκουράζει παίκτες για το πρωτάθλημα, όπως έκαναν άλλες ομάδες πολύ πρόσφατα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X