Η εξομολόγηση του Μπακασέτα για την αποβολή

Η εξομολόγηση του Μπακασέτα για την αποβολή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 22/4/2018, ο Τάσος Μπακασέτας πέρασε στο πάνθεον της κιτρινόμαυρης ιστορίας, ως ο ποδοσφαιριστής που έβαλε τη σφραγίδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια! Η ΑΕΚ έπαιζε με το Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και πήρε τη νίκη χάρη σε δύο τέρματα του διεθνούς μεσοεπιθετικού, με την οποία εξασφάλισε και μαθηματικά τον τίτλο.

Τότε, ο Μπακασέτας δήλωσε ότι “θα θυμάμαι αυτό το ματς σε όλη τη ζωή μου, ήταν το επιστέγασμα μιας σπουδαίας χρονιάς σε ατομικό και προσωπικό επίπεδο”. Ασφαλώς, θα έχει παντοτινές μνήμες και για το ματς κόντρα στη Βίντι, μόνο που αυτή τη φορά ο λόγος θα έχει έναν πρωταγωνιστή αλλά δύο διαφορετικά πρόσωπα: της χαράς και της στεναχώριας.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ολοένα και πιο επιδραστικό στο παιχνίδι της ΑΕΚ ποδοσφαιριστή, ρωτώντας για τα εναλλασσόμενα συναισθήματα μέσα στο ίδιο παιχνίδι, τα οποία δημιούργησαν δύο διαφορετικές πρωτιές. Αυτή της χαράς καθώς ο Μπακασέτας σημείωσε το πρώτο τέρμα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε ευρωπαϊκό ματς και τη στενάχωρη καθώς δεν είχε αποβληθεί ξανά ως παίκτης της Ένωσης:

“Ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή των συναισθημάτων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Από το αίσθημα της χαράς και της ικανοποίησης ένιωσα στενοχώρια κ αμηχανία γιατί ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δέχομαι απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα, στερώντας από την ομάδα την παρουσία μου σε ένα σημείο που ελέγχαμε απόλυτα την κατάσταση”.

Θα μπορούσε άραγε να είχε ενεργήσει διαφορετικά; Να τραβήξει το πόδι του από τη φάση; “Πήγα για τη μπάλα και τη βρήκα, αλλά στη συνέχεια έγινε αυτό που έγινε. Ήταν η φάση τέτοια, ώστε να γίνει αυτό που έγινε. Θα έπρεπε όμως να είμαι πιο προσεχτικός”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X