Κλείνει εξτρέμ, έρχεται και ο χαφ για την ΑΕΚ

Κλείνει εξτρέμ, έρχεται και ο χαφ για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει «αγκαλιάσει» την πρόκριση στους ομίλους του Champions League μετά τη νίκη στη Βουδαπέστη επί της Βίντι και απομένει η σφραγίδα στη ρεβάνς της Τρίτης. Παρά τη σπουδαία νίκη πάντως, το ματς της Ουγγαρίας φανέρωσε σε σημαντικό βαθμό τα δύο μεγάλα κενά που υπάρχουν στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Με δεδομένο μάλιστα πως βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών, στην ΑΕΚ βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την απόκτηση χαφ και εξτρέμ, όπως έχει ζητήσει ο Ουζουνίδης.

Πρώτο στη σειρά φαίνεται πως είναι το ζήτημα της απόκτησης ακραίου επιθετικού. Στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν κατασταλάξει σε τρεις περιπτώσεις παικτών που καλύπτουν τα «θέλω» του Ουζουνίδη. Πρόκειται για παίκτες με ταχύτητα και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, που παράλληλα έχουν και αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα. Οι επαφές είναι σε καλό επίπεδο και θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει και κλείσιμο της μεταγραφής πριν τον επαναληπτικό με τους Μαγυάρους.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του χαφ, η ΑΕΚ ψάχνει έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελεί τον ορισμό του σύγχρονου αμυντικού χαφ. Δηλαδή, ικανός ανασταλτικά, με ικανοποιητικό σωματότυπο, που θα μπορεί να μεταφέρει σωστά την μπάλα και να ταιριάξει με τον Σιμόες και τους υπόλοιπους χαφ της Ενωσης. Πρόκειται για παίκτη κλειδί και δεν φαίνεται πως υπάρχει ακόμα κάποια επιλογή που να έχει ξεχωρίσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X