Τσέκαρε το «Groupama Arena» ο Μελισσανίδης -Τι είδε

Τσέκαρε το «Groupama Arena» ο Μελισσανίδης -Τι είδε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός της χαράς για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ μέσα στη Βουδαπέστη επί της Βίντι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε και άλλες… δουλειές χθες στο «Groupama Arena».

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ χθες το μεσημέρι, αρκετές ώρες πριν την σέντρα του Βίντι-ΑΕΚ, μαζί με τον project manager της «Αγιάς Σοφιάς» Δημήτρη Ανδριόπουλο και τον αναπληρωτή Διευθυντή της «Δικέφαλος 1924» Χρήστο Παπαδημητρίου, επισκέφθηκαν το γήπεδο και το… «χτένισαν» από άκρη σε άκρη. Είδαν από κοντά όλους τους χώρους, μίλησαν με τους υπεύθυνους του και τσέκαραν αρκετά λειτουργικά ζητήματα.

Το γήπεδο κόστισε αρκετά εκατομμύρια ευρώ, είναι από τα πιο ακριβά έργα στη Βουδαπέστη, είναι κατηγορίας 4 στην UEFA, ενώ διεξάγονται και συναυλίες.

Το «Groupama Arena» (χωρητικότητας περίπου 24.000 θέσεων) ανακαινίστηκε και παραδόθηκε πριν 4 χρόνια, οπότε είναι νέο και με σύγχρονες λειτουργίες, κάποιες από τις οποίες μπορούν να χρησιμεύσουν στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X