Μάνταλος: «Τόσο ξύλο, είχα να φάω από τότε που παίζαμε στη Β’ Εθνική»

Εικόνες από το Βίντι-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες της Βίντι χτυπούσαν στο… ψαχνό, κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Το προκλητικό παιχνίδι των Ούγγρων, θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό σε κάποιον παίκτη της πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Ο Πέτρος Μάνταλος δέχθηκε αρκετά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα στην αναμέτρηση με την Βίντι, με τον «Πετράν» να μιλάει στο sport24 για το βρώμικο παιχνίδι των Ούγγρων:

«Τόσο ξύλο, είχα να φάω από τότε που παίζαμε στη Β’ Εθνική, αλλά εκεί δικαιολογείται η κατάσταση, είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα και όχι ο τελευταίος προκριματικός πριν από τους ομίλους του Champions League. Η αλήθεια είναι ότι άπαντες περιμέναμε δυνατό και σκληρό ματς, αλλά βγήκε κάτι περισσότερο από αυτό.

Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι σου και να μην σκέφτεσαι κάθε στιγμή. Διαφορετικά θα πας με λάθος τρόπο στη φάση και αυτό μπορεί να κοστίσει στην ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X