Εντυπωσιάζουν οι μικροί της ΑΕΚ

Εντυπωσιάζουν οι μικροί της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη «σκυτάλη» από την Κ20 πήρε η ομάδα Κ17 της  πρωταθλήτριας ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος» προπονείται στο Καρπενήσι αυτές τις ημέρες(22 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου), διαμένει στο Hotel Avaris και προετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις του. Διαθέτει άψογη οργάνωση σε επίπεδο ακαδημιών.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιώργος Αλεξόπουλος, που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας για πέντε ολόκληρα χρόνια, καλύπτοντας τη θέση του αμυντικού. Στην αποστολή συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές, η πλειοψηφία των οποίων απάρτιζε την περυσινή Κ16. Μάλιστα τα παιδιά της Κ17 συμμετείχαν πριν λίγες ημέρες σε διεθνές τουρνουά στην Ολλανδία και ετοιμάζονται  για τη συμμετοχή της στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Τα δυο τμήματα ακαδημιών των «κιτρινόμαυρων» αποφασίστηκε να ταξιδέψουν στην πόλη μας μετά από επιλογή του Γενικού Διευθυντή Άκη Ζήκου. Πέρυσι η Κ20 προετοιμάστηκε στο Λεωνίδειο, ενώ η Κ17 παρέμεινε στην Αθήνα.

Τα άτομα της αποστολής

Την αποστολή της Κ17 αποτελούν οι ακόλουθοι 20 ποδοσφαιριστές: Αντωνόπουλος, Γκέκα, Θεοδώρου, Δημητρίου, Κότσιος, Τσαρούχας, Θεοχάρης, Καλούδης, Τσερικλός, Κάτσικας, Κοσίδης, Σταμούλης, Τζιάτζιος, Κουρέας, Μαχαίρας, Πανταζέλος, Κορομηλάς(Γιος του φροντιστή ων ανδρών Νίκου, γνωστού ως «Μήτσι»), Μαντζουρανάκης, Ζελενίτσας(Γιος του Ευρυτάνα ομοσπονδιακού τεχνικού Μπάμπη) και Τσιγαρίδης. Το επιτελείο αποτελούν οι: Αλεξόπουλος(Προπονητής), Κιούπης(Προπονητής Τερματοφυλάκων), Μπέκας(Γυμναστής), Φαλίδα(Αναλύτρια και προπονήτρια της Κ10), Πασχαλίδης(Οδηγός), Βαμβακίδης(Φροντιστής), Λάλος(Γιατρός) και Καλαμποκάς(Φυσιοθερεπευτής).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X