Βαρούχας: «Κόκκινη-μαρς και στον Νεγκό - Άδικη η αποβολή του Μπακασέτα»

Βαρούχας: «Κόκκινη-μαρς και στον Νεγκό - Άδικη η αποβολή του Μπακασέτα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και χαρακτήρισε δίκαιη την κόκκινη του Χούζτι, ωστόσο τόνισε πως τον δρόμο για τα αποδυτήρια θα έπρεπε να πάρει και ο Νεγκό επτά λεπτά αργότερα, για το δολοφονικό μαρκάρισμα στον Μάνταλο. Τέλος, όσον αφορά την αποβολή του Μπακασέτα, υπογράμμισε πως μια κίτρινη κάρτα θα ήταν αρκετή.

Συγκεκριμένα είπε: «Η πρώτη κόκκινη κάρτα στον Χούζτι είναι σωστή. Ο παίκτης της ΑΕΚ είναι στο έδαφος και ενώ η μπάλα φεύγει δεξιά, ο Ούγγρος πηγαίνει προκλητικά και με αδιαφορία για τη σωματική ακεραιότητα του αντιπάλου του με τις τάπες. Στη φάση της αποβολής του Μπακασέτα, βρίσκει μεν με τις τάπες τον αντίπαλό του, αλλά δεν υπάρχει σκοπιμότητα. Μια κίτρινη θα ήταν αρκετή. Η πιο… μαρς κόκκινη ήταν αυτή στο μαρκάρισμα στον Μάνταλο στο 31’. Πηγαίνει με τις τάπες και ψηλά το πόδι ο Νεγκό. Από έναν τόσο καλό διαιτητή σαν τον Ρόκι περιμένεις να εφαρμόσει τον κανονισμό. Δεν έχει σημασία αν θα βγάλει σε επτά λεπτά δεύτερη κόκκινη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X