Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι της Βουδαπέστης

Στο μικροσκόπιο οι 14 κιτρινόμαυροι της Βουδαπέστης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με την Βίντι στη Βουδαπέστη

Βασίλης Μπάρκας: Αψεγάδιαστος ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Στο 39’ βρέθηκε στην θέση που έπρεπε και έδειξε την ετοιμότητα του, σε εξ επαφής κεφαλιά που έκανε ο Φιόλα. Ήταν θεατής μέχρι να αρχίσει να πιέζει η Βίντι στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου. Όμως από εκείνο το σημείο και μετά, ήταν σταθερότατος και έκανε τα πάντα σωστά.

Μιχάλης Μπακάκης : Στο πρώτο ημίχρονο, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Παρότι η Βίντι, όσο έπαιζε με έντεκα παίκτες, προσπάθησε να επιτεθεί από τα άκρα, ο Μπακάκης ήταν παρών. Επίσης όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε όλο και περισσότερο και προσπαθούσε να βοηθήσει την ομάδα και στο επιθετικό κομμάτι. Στο κομμάτι της πίεσης της Βίντι, ήταν από τους παίκτες της ΑΕΚ που στάθηκαν καλύτερα και πιο σωστά

Μάριος Οικονόμου: Για ακόμα μια φορά, έκανε εξαιρετικά την δουλειά του.  Όσο η Βίντι έπαιζε με δέκα παίκτες, σε κάποιες υποψίες προσπάθειας επίθεσης, ο Οικονόμου ήταν παρών και καθάρισε φάσεις. Όσο έβρισκε χώρους, έπαιρνε μέτρα με την μπάλα στα πόδια και προσπαθούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας και στο κτίσιμο επιθέσεων από τα μετόπισθεν. Όταν άρχισε η πίεση της Βίντι, ακόμα και όταν υπήρξε γενικώς αποσυντονισμός στην άμυνα της ΑΕΚ, είχε σωστές τοποθετήσεις και κερδισμένες μονομαχίες

Βασίλης Λαμπρόπουλος : Σούπερ ματς έκανε πάλι και ήταν κρίμα που του έκατσε η ατυχία με το παραπάτημα στο γκολ της Βίντι. Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα με τους επιθετικούς της Βίντι. Μάλιστα υπήρχαν μονομαχίες, όπως μια χαρακτηριστική στο κέντρο του γηπέδου, προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, που ο Λαμπρόπουλος έπαιρνε όχι μόνο την μπάλα, αλλά και την… ταυτότητα του αντιπάλου. Είχε και αυτός συμμετοχή στο αποσυντονισμό της άμυνας μετά το  γκολ της Βίντι.

Νίκλας Χουλτ :  Έβγαλε πολλή δουλειά από την πλευρά του. Τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στην επιθετική λειτουργία με τα ανεβάσματά του. Στην φάση του γκολ του Κλωναρίδη, έκανε εξαιρετική προσπάθεια από την αριστερή πλευρά και μάλιστα από τα πόδια του βγήκε η επίθεση.  Ακόμα και στο ζόρικο διάστημα που η ΑΕΚ πιέστηκε, είχε συνεισφορά στην αμυντική λειτουργία, ενώ είχε δυνάμεις ακόμα και για ανεβάσματα στην επίθεση.

Αντρέ Σιμόες : Συγκλονιστικός ξανά.  Πολλές φορές ζητούσε την μπάλα στα πόδια του, προκειμένου να ξεκινήσει αυτός το κτίσιμο των επιθέσεων της ΑΕΚ. Κάτι το οποίο ζητάει ο Ουζουνίδης. Ανασταλτικά ήταν εξαιρετικός, ενώ είχε συμμετοχή συνολικά στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, καθώς η μπάλα περνούσε συνεχώς από τα πόδια του. Στο διάστημα της πίεσης της Βίντι και της κακής συνολικής λειτουργίας της ΑΕΚ, έδειχνε και αυτός ελαφρώς αποσυντονισμένος. Ωστόσο έκανε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο.

Κώστας Γαλανόπουλος: Από τους κορυφαίους του παιχνιδιού. Όπως και στο ματς της Γλασκώβης που ήταν εξαιρετικός μέχρι και να αποβληθεί, έτσι και  έκανε και αυτός πολύ καλή δουλειά στη μεσαία γραμμή. Έδωσε τρεξίματα, έδωσε πάθος, έδωσε ενέργεια και έδωσε ακόμα και κάποιες σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.  Ήταν από τους παίκτες που έτρεξαν και που πάλεψαν πολύ.

Τάσος Μπακασέτας : Είχε καθοριστική συμβολή στο παιχνίδι της ΑΕΚ και γι αυτό και ήταν κρίμα να τελειώσει αυτό το ματς τόσο άδοξα με την αποβολή. Ήταν καταρχήν ο παίκτης που κέρδισε την αποβολή του Χούζτι. Ήταν επίσης ο παίκτης που από το πόδι του ξεκίνησε το γκολ του Κλωναρίδη. Και ήταν φυσικά και ο παίκτης που έκανε το 2-0 μ’ ένα άπιαστο σουτ.

Βίκτωρ Κλωναρίδης : Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ, πέτυχε γκολ. Ήταν ο κατάλληλος παίκτης, στην κατάλληλη στιγμή, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Εκτός από το γκολ, έτρεξε πολύ και προσπάθησε να βγάλει συνεργασίες με τον Λιβάγια. Από το 25ο λεπτό και μετά, άρχισε να το κάνει και μάλιστα με αποτελεσματικό τρόπο.

Μάρκο Λιβάγια: Για μια ακόμα φορά ο Κροάτης φορ ήταν αυτός που έδινε τον… τόνο στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Υπήρχαν φορές όμως που καθυστέρησε να δώσει την τελική πάσα. Όμως κέρδισε πολλές μάχες, είχε εξαιρετικές επιθετικές συνεργασίες κυρίως με τον Μάνταλο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ πολλές φορές ανέβασε σωστά την ΑΕΚ στην επίθεση.

Πέτρος Μάνταλος: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον αρχηγό. Ήταν αυτός που άνοιξε εντυπωσιακά τον Λόπες στην φάση του πρώτου γκολ με τον Κλωναρίδη. Και από εκείνο το σημείο και μετά, ο Μάνταλος έκανε πράγματα και θαύματα μέσα στο γήπεδο. Κρατούσε την μπάλα, είχε εμπνεύσεις, ανέβαζε την ομάδα. Ακόμα και απειλή ο ίδιος ήταν με μια κεφαλιά που όμως απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Άλεφ: Η πρώτη αλλαγή του Ουζουνίδη. Μπήκε για να δώσει ανάσες στη μεσαία γραμμή και φρέσκα πόδια. Με εξαίρεση μια –δυο επιπόλαιες πάσες που έκανε, κατά τα άλλα ο Βραζιλιάνος στάθηκε καλά. Και όταν το χρειαζόταν η ομάδα, προσπάθησε να κρατήσει και την μπάλα και να την κυκλοφορήσει σωστά.

Έλντερ Λόπες: Μπήκε για να παίξει ως αριστερός εξτρέμ. Και βοήθησε πολύ στα τελευταία λεπτά και με την ταχύτητα του και με την καλή τεχνική του κατάρτιση.

Έκι Πόνσε: Τελευταία αλλαγή του Ουζουνίδη. Έπαιξε λίγο ο Αργεντινός, αλλά την δουλειά του την έκανε. Απασχόλησε την άμυνα της Βίντι και κράτησε την ΑΕΚ ψηλά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X