Μια τρελή - τρελή πτήση (VIDEO)

Μια τρελή - τρελή πτήση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ/ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Όλοι στην ΑΕΚ προσπαθούσαν να κρατήσουν τους τόνους χαμηλούς μετά την τεράστια νίκη στη Βουδαπέστη. Άλλωστε δεν υπάρχει κανείς που να ξεχνά πως η δουλειά ακόμα δεν έχει τελειώσει. Με πρώτο τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Όμως από την άλλη μεριά, η πραγματικότητα είναι πως η ΑΕΚ είναι με το 1,5 πόδι στα… αστέρια. Και γι αυτό και τα πρόσωπα όλων στην ομάδα, δεν θα μπορούσαν να μην λάμπουν. Με πρώτο του Ουζουνίδη, που σταδιακά έβγαζε από πάνω του όλη αυτή την ένταση του παιχνιδιού και απολάμβανε την δεύτερη ευρωπαϊκή νίκη του με την ΑΕΚ σε τρια ματς.

Όσο για την πτήση της επιστροφής, μπορεί να μην είχε την χαρά και τον ενθουσιασμό μιας οριστικοποιημένης πρόκρισης. Αλλά ήταν στο κλίμα της… απογείωσης στα αστέρια. Μιας και μιλάμε μάλιστα περί απογείωσης, το «τι ωραία που θα τεντώνει, στο ΟΑΚΑ το σεντόνι» ήταν το σύνθημα που συνόδευσε την τροχοδρόμηση και την απογείωση από το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης. Ακολούθησαν… «χέρια». Αλλά και αποθέωση σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, που άκουσε ρυθμικά το όνομα του. Ενώ σύνθημα έγινε για πρώτη φορά από τους οπαδούς της ΑΕΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X