Οικονόμου: «Μπορούσαμε και πιο ασφαλές σκορ»

Οικονόμου: «Μπορούσαμε και πιο ασφαλές σκορ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Μάριος Οικονόμου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Βίντι στην Ουγγαρία.

«Είναι τεράστια η σημασία της νίκης. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για ένα πιο ασφαλές αποτέλεσμα. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και κράτησε το αποτέλεσμα παρότι δυσκολευτήκαμε στο τέλος. Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στη ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση. Όλα τα αποτελέσματα που παίρνουμε είναι πολύ σημαντικά. Χαίρομαι που συμμετέχω στην πρώτη νίκη της ΑΕΚ στην Ουγγαρία, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι για μας. Δουλεύουμε κάθε μέρα, είμαστε συγκεντρωμένοι και η προσπάθεια βγαίνει στο γήπεδο. Όταν δεν βγαίνει πρέπει να κάτσουμε να σκεφτούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε», τόνισε ο στόπερ της «Ένωσης».

Όσο για την καθίζηση της ΑΕΚ στο φινάλε, είπε: «Ίσως να μην εκτιμήσαμε όσο έπρεπε τον αντίπαλο. Όμως έρχεται τώρα ένα άλλο ματς, με τον ΠΑΣ. Μετά το παιχνίδι αυτό θα αναλύσουμε το παιχνίδι και πιστεύω πως θα εμφανίσουμε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο στο ΟΑΚΑ. Τα παιδιά έχουν εμπειρία, ήδη σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι και μόλις τελειώσει το ματς με τον ΠΑΣ θα σκεφτούμε τη ρεβάνς».

Τέλος, για την πολύ καλή συνεργασία του με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο είπε: «Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Μπίλι, έχουμε ταιριάξει και αγωνιστικά, ο ένας καλύπτει τις αδυναμίες του άλλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X