Παλαίμαχοι ΑΕΚ: «Ο περυσινός τίτλος ήταν μόνο η αρχή για την ΑΕΚ!»

Η Βίντι δεν θα γίνει ΑΙΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ με ανακοίνωση τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο Champions League, αλλά και ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«O Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ εύχεται στην ομάδα μας καλή επιτυχία στον αγώνα που δίνει αύριο το βράδυ στη Βουδαπέστη για την πρόκριση στο Champions League, αλλά και στην προσπάθεια για την υπεράσπιση του τίτλου της πρωταθλήτριας που ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επίσης ευχόμαστε στον προπονητή της ομάδας μας του Μαρίνου Ουζουνίδη να συνεχίσει να οδηγεί την ομάδα μας σε μεγάλες επιτυχίες όπως η πρόκριση επί της Σέλτικ και να κρατήσει την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση, στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και περιμένουμε από αυτούς ακόμα μεγαλύτερες χαρές σε αυτή τη σεζόν και στα χρόνια που έρχονται. Ο περυσινός τίτλος ήταν μόνο η αρχή και η ΑΕΚ έχει όλες τις προϋποθέσεις να συνεχίσει να διαπρέπει στα ελληνικά και στα ευρωπαϊκά γήπεδα και στα χρόνια που έρχονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X