Νίκολιτς: «Ανταγωνιστική ομάδα η ΑΕΚ-Δεν είναι ευχάριστο να την αντιμετωπίζεις»

Νίκολιτς: «Ανταγωνιστική ομάδα η ΑΕΚ-Δεν είναι ευχάριστο να την αντιμετωπίζεις»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολύ θερμά λόγια μίλησε για την ΑΕΚ ο προπονητής της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα φιλοξενηθούν αύριο από την Βίντι στην Ουγγαρία, για τον πρώτο αγώνα των Play Off του Champions League. Ο κόουτς της ουγγρικής ομάδας, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι είναι σοβαρός και δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ είναι σοβαρός αντίπαλος, ένα πολύ φιλόδοξο κλαμπ με έναν στρατό από οπαδούς. Οι Έλληνες φανατικοί με το ποδόσφαιρο. Θα χρειαστεί να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Δεν παίζουν ρόλο τα ονόματα, αλλά η ΑΕΚ έχει το δικό της στυλ και δεν είναι καθόλου ευχάριστο να την αντιμετωπίζεις. Είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Όμως είμαστε κι εμείς ανταγωνιστικοί και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα επικρατήσει», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

«Δεν υπάρχει πίεση. Έχουμε ήδη πετύχει κάτι μεγάλο και είμαστε χαλαροί, αλλά όχι με την αρνητική έννοια, λες και δεν μας νοιάζει. Είμαστε διψασμένοι για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα. Ήδη είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε καταφέρει, καθώς θα παίξουμε σίγουρα 14 ευρωπαϊκά ματς κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για το ουγγρικό ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Για το γεγονός ότι η Βίντι δε θα παίξει στο γήπεδό της, τόνισε: «Είμαστε σαν φιλοξενούμενοι εδώ και δυόμισι χρόνια. Έχουμε παίξει μόνο ένα παιχνίδι στη φυσική μας έδρα. Όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Με το αυτοκίνητο η απόσταση είναι μικρή, όποιος αγαπά την ομάδα θα είναι δίπλα μας. Θα ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος όλων αν παίζαμε στην έδρα μας, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X