Έπεσαν οι μάσκες, επισήμως παραρτηματοποιείται ο Παναθηναΐκός

Έπεσαν οι μάσκες, επισήμως παραρτηματοποιείται ο Παναθηναΐκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κι επίσημα… παράρτημα ο Παναθηναϊκός!

Οι δύσκολες στιγμές που περνάει το «τριφύλλι» ανάγκασαν τον σύλλογο να παίρνει παίκτες… κατευθείαν από τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις συζητήσεις με τους παράγοντες των Πειραιωτών για τη μεταγραφή του Νίκου Βέργου, ενώ μπήκε και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη!

Ο Βέργος θα ενταχθεί στο ρόστερ του “τριφυλλιού”, υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενώ ο Ολυμπιακός θα τον αφήσει ελεύθερο, διατηρώντας ποσοστό μεταπώλησης. Πρόκειται για μία συμφωνία που έχει το ίδιο πλαίσιο με τις αντίστοιχες για τους υπόλοιπους νεαρούς Έλληνες που φόρεσαν τα πράσινα.

Ο Βέργος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και μετά τις υπογραφές, θα αρχίσει άμεσα προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη. Ο ίδιος περίμενε με ανυπομονησία να τελειώσουν οι συζητήσεις, αφού θεωρούσε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη προοπτική για την καριέρα του.

Το σημαντικό για τον Δώνη είναι ότι πλέον έχει στη διάθεση του έναν κλασικό “φουνταριστό” όπως ο Βέργος και σε συνδυασμό με την προσθήκη του Καμπετσή, δεν έχει λόγο να συνεχίσει τα πειράματα για την κορυφή της επίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X