Μήνυμα εγρήγορσης από τον Ουζουνίδη

Εικόνες από την προετοιμασία της ΑΕΚ στο Κιέλτσε- 3η μέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την διαχείριση και του ενθουσιασμού από την σπουδαία πρόκριση επί της Σέλτικ, αλλά και του τίτλου του φαβορί στα ματς με την Βίντι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε μιλήσει ήδη αμέσως μετά το τέλος της ρεβάνς με τους Σκωτσέζους. Και όσο πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι με τους Ούγγρους στη Βουδαπέστη, τόσο ο τεχνικός της ΑΕΚ υπενθυμίζει στους ποδοσφαιριστές του, πως δεν θα πρέπει να πάρουν αψήφιστα το ματς με την Βίντι. Ή για την ακρίβεια, πως θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν με την ίδια αλλά και μεγαλύτερη συγκέντρωση, ακόμα και από τα παιχνίδια με την Σέλτικ.

«Δεν πρέπει να νομίζουμε πως είναι τώρα εύκολο το έργο μας ή πως η Βίντι δεν είναι καλή ομάδα και θα περάσουμε εύκολα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, έχουμε μπροστά έναν δυνατόν αντίπαλο και δυο δύσκολα ματς και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να δουλέψουμε πολύ και καλά για να είμαστε προετοιμασμένοι» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ουζουνίδης στους ποδοσφαιριστές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X