Οικονόμου: "Είναι μεγάλη ευκαιρία αλλά...»

Κοντά στην επιστροφή στην Εθνική ο Οικονόμου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα δυο ματς με την Σέλτικ, ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Απ’ αυτούς που οδήγησαν την Ένωση στην μεγάλη υπέρβαση. Τώρα ο Μάριος Οικονόμου “βλέπει” την διπλή μάχη με την Βίντι, ως μια μεγάλη ευκαιρία της Ένωσης για να επιστρέψει μετά από 12 χρόνια, στους ομίλους του Champions League. Όμως μιλώντας στην εφημερίδα Ώρα των Σπορ, ο διεθνής στόπερ αναφέρθηκε στην διαχείριση που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ σ’ αυτή την προοπτική της μεγάλης πρόκρισης.

Απόσπασμα απ’ όσα δήλωσε στην “Ώρα” ο Οικονόμου:

-Ποιο ήταν το κλειδί για να πάρει η ΑΕΚ αυτή την τεράστια πρόκριση επί της Σέλτικ;

«Είναι πολλά τα κλειδιά αυτής πρόκρισης. Το πιστέψαμε πολύ πως εμείς θα παίρναμε την πρόκριση. Το θέλαμε και το πιστεύαμε. Επίσης, η αμυντική λειτουργία, δεν έβγαινε μόνο από τους αμυντικούς. Ήταν απ’ όλη την ομάδα. Ξεκινούσε και από τα σέντερ φορ. Κάτι που ήταν εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, όπως είναι η Σέλτικ. Επίσης είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο πολύ καλά. Δουλέψαμε πολύ τακτικά το παιχνίδι στην προετοιμασία που κάναμε. Ο προπονητής είχε μελετήσει πολύ τον αντίπαλο».

-Τώρα στα ματς με τη Βίντι, θεωρείς πως είναι παγίδα το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει τον τίτλο του φαβορί;

«Είμαι της άποψης πως όταν μία ομάδα βρίσκεται στον τελευταίο προκριματικό γύρο πριν από τους ομίλους του Champions League, δεν μπορεί να μην είναι δυνατή και επικίνδυνη. Βρίσκεται εδώ, διότι το αξίζει. Τα πράγματα πρέπει να τα δούμε πολύ πρακτικά. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με τη μέγιστη συγκέντρωση και τη μέγιστη ετοιμότητα. Υπάρχει αυτή η αίσθηση πως ενδεχομένως η ΑΕΚ είναι το φαβορί και αυτό μπορεί να συνιστά και παγίδα. Όμως εκείνο που έχω διαπιστώσει στο διάστημα που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, είναι πως μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, υπάρχουν χαρακτήρες, που δεν θα επιτρέψουν να πέσει η ομάδα σ’ αυτή την παγίδα και να υπάρξει η παραμικρή χαλάρωση».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X