Γκόρντον: «Αξιόλογη ομάδα η ΑΕΚ, αλλά ένιωσα πως ήμασταν καλύτεροι»

Γκόρντον: «Αξιόλογη ομάδα η ΑΕΚ, αλλά ένιωσα πως ήμασταν καλύτεροι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ο 35χρονος τερματοφύλακας της Σέλτικ, που είχε αποκλειστεί από την Ένωση και ως παίκτης της Χαρτς το 2016, θεωρεί πως οι «Καθολικοί» ήταν ανώτεροι και στα δύο ματς, αλλά όχι τόσο αποτελεσματικοί όσο θα έπρεπε.
«Ήταν απογοητευτικό αυτό που συνέβη απέναντι στην ΑΕΚ. Παίξαμε καλά και στα δύο ματς, είχαμε την περισσότερη ώρα την κατοχή, κυριαρχήσαμε, αλλά καταλήξαμε να χάσουμε και να αποκλειστούμε. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και στα δύο ματς και δεν αμυνθήκαμε σωστά, αλλά δεν είναι ώρα να καταλογίσουμε ευθύνες. Μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ είχαμε ένα βουνό μπροστά μας. Παραλίγο να το ανέβουμε, αλλά δεν δημιουργήσαμε τις καθαρές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε παρότι πιέσαμε στο τέλος. Ένιωσα πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν έχει σημασία πώς παίζεις όταν δεν φτάνεις στο στόχο σου. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε και δεν τα καταφέραμε. Φτάσαμε πολύ κοντά στο στόχο μας απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Τώρα πρέπει να μπούμε στο Europa League, μια διοργάνωση στην οποία πιστεύω πως μπορούμε να διακριθούμε», ανέφερε ο Γκόρντον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X