Σειρήνες από Ελλάδα για Φερτόλι

Σειρήνες από Ελλάδα για Φερτόλι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Ελλάδα τοποθετούν οι Αργεντίνοι, ως έναν από τους πιθανούς προορισμούς του Έκτορ Φερτόλι. Ο λόγος για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Νιούελς, ο οποίος σύμφωνα με το sportime.gr βρίσκεται στο στόχαστρο ελληνικής ομάδας.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει δεχθεί διερευνητική κρούση από μία από τις ομάδες, που είναι σε θέση (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) να πληρώσουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, που θέλει η Νιούελς.

Ο ατζέντης του παίκτη βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο Μεξικό και συζητά με δύο ομάδες, που έχουν κάνει επίσης κρούση για την απόκτηση του Φερτόλι. Αν και εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία, τότε είναι πιθανό να ανοίξει ο δρόμος για την Ελληνική ομάδα, που έχει στην ατζέντα της τον Φερτόλι.

Ο 24χρονος άσος, παίζει συνήθως στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής αλλά είναι σε θέση να αγωνιστεί τόσο δεξιά όσο και ως επιθετικός. Την προηγούμενη σεζόν έκανε 25 ματς με 3 γκολ και 5 ασίστ με τη Νιούελς, ενώ στο πρώτο ματς του φετινού πρωταθλήματος… ίδρωσε 71’ τη φανέλα στην ήττα 2-0 από τη Βελέζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X