Έχει... πέραση ο Ινσούα

Έχει... πέραση ο Ινσούα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει πέραση στην Ισπανία ο Εμάνουελ Ινσούα και μετά την Λας Πάλμας, η Ράγιο Βαγιεκάνο φέρεται να ασχολείται μαζί του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “mercafichajes.es”, ο Αργεντινός είναι η πρώτη επιλογή του Μίτσελ για το αριστερό άκρο της άμυνας, ώστε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό δίδυμο με τον Άλεξ Μορένο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, που κυμαίνονται στις 700.000 ευρώ. Κάτι που δεν έκανε η Λας Πάλμας, η οποία προσέφερε 500.000 ευρώ και εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Το ρεπορτάζ των Ισπανών έρχεται σε αντιπαράθεση με την πρόσφατη ενημέρωση του Παναθηναϊκού, που τόνιζε ότι ο 27χρονος μπακ-χαφ δεν είναι προς πώληση. Επιπλέον, η ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του Ινσούα, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί πλέον αφού έληξε η προθεσμία της.

Πάντως, ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε με τον Εμμάνουελ Ινσούα, του εξήγησε ότι είναι πολύ σημαντικός για το πλάνο του Γιώργου Δώνη και ότι δεν παραχωρείται, κάτι που ο Αργεντινός φαίνεται να αποδέχτηκε…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X