Ρότζερς: «Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, όμως έχω πίστη ότι θα πάρουμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ»

Ρότζερς: «Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, όμως έχω πίστη ότι θα πάρουμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς μίλησε με κολακευτικά λόγια για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, όμως αισιοδοξεί ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει κόντρα στην Ένωση στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρότζερς

Για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ: «Κανένας δεν μας έδινε ελπίδα όταν πέρυσι πήγαμε στην έδρα της Άντερλεχτ, για το Τσάμπιονς Λιγκ, και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα (σ.σ. νίκη με 3-0). Όλοι πίστευαν το ίδιο και μετά το 0-0 εντός έδρας με τη Ρόζενμποργκ πέρυσι και πήγαμε εκτός έδρας και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα (σ.σ. νίκη με 1-0) με καλή εμφάνιση. Επομένως, όσο θα υπάρχει αυτή η πρόκληση σε αυτό το επίπεδο της διοργάνωσης, τόσο πίστη θα έχω στους παίκτες μου ότι θα πάνε στην Αθήνα και θα πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία: «Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, για αυτό συμμετέχουν σε αυτό το γύρο της διοργάνωσης. Αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με το 1-0, τότε όλοι θα έλεγαν πόσο καλά παίζαμε. Η μόνη μου απογοήτευση ήταν το γκολ που δεχθήκαμε λίγο πριν το ημίχρονο, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες στο β’ μέρος. Την επόμενη εβδομάδα θα βγούμε στο γήπεδο, γνωρίζοντας πως ακόμα έχουμε μια πολύ καλή πιθανότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X