Πανικός από τους Ενωσίτες για τη μεγάλη ρεβάνς!

Πανικός από τους Ενωσίτες για τη μεγάλη ρεβάνς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρέλα επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ για τη μεγάλη ρεβάνς του ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Σέλτικ!

Η σπουδαία εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα στην Γλασκώβη κόντρα στην Σέλτικ, βάζει την ΑΕΚ «γερά» στο παιχνίδι για την πρόκριση στα play off του Champions League. Πλέον, τα μάτια όλα είναι στραμμένα στη ρεβάνς των δύο ομάδων, στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το πλεονέκτημα που έχει αποκομίσει.

Μάλιστα, στο παιχνίδι αυτό η ΑΕΚ αναμένεται να έχει την στήριξη πολλών φίλαθλων της καθώς ήδη έχει ξεκινήσει ο… κακός χαμός με τηλέφωνα και email στην ΠΑΕ για τα εισιτήρια του αγώνα. Όλοι θέλουν να είναι παρόντες στην ιστορική αναμέτρηση της Τρίτης και αναμένεται να γίνει… πανικός για τα «μαγικά χαρτάκια».

Επίσης λόγω της αυξανόμενης κίνησης των διαρκείας θα υπάρξει σύσκεψη άμεσα στην ΠΑΕ για να εξεταστεί αν θα ανοίξει και άλλη Θύρα για διαρκείας από τώρα μέχρι και το τέλος του μήνα που είναι η ολοκλήρωση της διάθεσης. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X