«Η Ουντινέζε ψάχνει ομάδα για να δώσει τον Κονέ»

«Και σε 5-6 εβδομάδες…»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση με τον Παναγιώτη Κονέ έχει βαλτώσει για τα καλά, με τον Έλληνα διεθνή να δεσμεύεται ακόμα με την Ουντινέζε. Η ιστοσελίδα «udineseblog.it» που ασχολείται κυρίως με τα θέματα της ιταλικής ομάδας κάνει αναφορά στους παίκτες της συλλόγου που δεν βρίσκονται στα πλάνα και το όνομα του πρώην μέσου της ΑΕΚ βρίσκεται μέσα σε αυτά.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως «Όμως, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που περιμένουν να μάθουν νέα για το μέλλον τους. Ακόμη και παίκτες που τους έχουμε σχεδόν ξεχάσει, όπως ο Παναγιώτης Κονέ. Ο Έλληνας που ήθελε διακαώς ο Σταματσιόνι το 2014, κέρδισε το πρωτάθλημα της χώρας του με την ΑΕΚ, όμως η περίοδος του δανεισμού του ολοκληρώθηκε και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ουντινέζε. Η ομάδα τον έχει εξαιρέσει από την υποχρέωση να επιστρέψει, όμως και πάλι θα πρέπει να του βρει μια ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X