Γκριν: «Ο δρόμος για την κατάκτηση του BCL ήταν δύσκολος- Θα θυμάμαι για πάντα τη σεζόν με την ΑΕΚ»!

Γκριν: «Ο δρόμος για την κατάκτηση του BCL ήταν δύσκολος- Θα θυμάμαι για πάντα τη σεζόν με την ΑΕΚ»!
Photo Credits: INTIME

Έπειτα από μια… γεμάτη σεζόν στην ΑΕΚ, στην οποία συνέβαλλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και του Basketball Champions League, ο Μάικ Γκριν αποχώρησε από τους «κιτρινόμαυρους» για να  συνεχίσει την καριέρα του στην Γαλλία για λογαριασμό της Στρασμπούρ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος κατέκτησε και το βραβείο του MVP στο Final 4 του BCL μίλησε στην ιστοσελίδα «planetabasket.com» για την περσινή μαγική χρονιά που έζησε με την ΑΕΚ, με τον ίδιο να τονίζει πως ο δρόμος προς την κατάκτηση του τροπαίου δεν ήταν εύκολος, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως θα θυμάται για πάντα το βραβείο του MVP που κατέκτησε με την «Βασίλισσα».

«Ο δρόμος προς την κατάκτηση του τροπαίου δεν ήταν εύκολος πέρυσι. Είχαμε αρκετή τύχη για να φτάσουμε ως το Final Four. Το να κατακτήσω το βραβείο του MVP του Final Four του Champions League είναι μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Όσον αφορά τη μεταγραφή του στην Στρασμπούρ, ο 33χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στην πρώτη εμπειρία που είχε στο γαλλικό πρωτάθλημα. «Η πρώτη μου εμπειρία στην Γαλλία ήταν σκληρή. Η ομάδα είχε υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αλλά πήγαμε καλά στο Eurocup. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ άλλη μία σεζόν στην Γαλλία».

Σχετικά με τον στόχο που έχει θέσει για την επόμενη χρονιά, ο Γκριν ήταν ξεκάθαρος.  «Θέλω να κατακτήσω τρόπαια»!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X