Το προφίλ της Σουντούβα

Το προφίλ της Σουντούβα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αν αποκλειστεί από την Σέλτικ θα αγωνιστεί στα play offs του Europa League με τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτακς Γιουρμάλα – Σουντούβα.

Η Σουντούβα από την Λιθουανία ιδρύθηκε το 1921 και έχει έδρα την πόλη Μαριγιάμπολε. Πέρυσι αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια, ενώ έχει και δύο κατακτήσεις Κυπέλλου, το 2006 και το 2009.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι πρωτοπόρος και σε 20 αγώνες έχει 48 βαθμούς, 11 περισσότερους από τη Ζαλγκίρις Βίλνιους.

Το γήπεδο της, το ARVI Football Arena  κατασκευάστηκε το 2008 και έχει χωρητικότητα 6.250 θέσεων.

Η περσινή σεζόν ήταν η κορυφαία της ομάδας στην Ευρώπη, καθώς για πρώτη φορά ξεπέρασε τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ έφτασε μέχρι και τα πλέι οφ.

Τη φετινή σεζόν στον πρώτο φετινό προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ η Σούντουβα έκανε την έκπληξη καθώς απέκλεισε την ΑΠΟΕΛ νικώντας με 3-1 στο πρώτο ματς και χάνοντας 1-0 στην Κύπρο. Στον επόμενο γύρο, όμως αποκλείστηκε από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου.

Προπονητής είναι είναι ο 53χρονος Καζάκος Βλάντιμιρ Τσεμπούριν. Καλύτερος παίκτης είναι ο Σισίλια, ένας 24χρονος επιθετικός από το Κουρασάο της Καραϊβικής που μάλιστα πέτυχε χατ τρικ επί του ΑΠΟΕΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X