Αγραβάνης: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Παπαπέτρου»

Αγραβάνης: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Παπαπέτρου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στο “Φως των σπορ”, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεταγραφή του Ιωάννη Παπαέτρου στον Παναθηναϊκό, εξαπολύοντας «βολές» κατά του.

Διαβάστε αποσπάσματα των δηλώσεων του Αγραβάνη: 

Για την κατάστασή του μετά τη ρήξη χιαστών: Είμαι κανονικά στη διάρκεια της αποθεραπείας, κάνω τα βάρη μου, ασκούμαι και στο γήπεδο, πέρασα ταλαιπωρία, αλλά πλησιάζω στο να είμαι εντελώς έτοιμος. Ταλαιπωρήθηκα πολύ καιρό. Δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε το τι έγινε και πώς μπήκα στο χειρουργείο. Σημασία έχει το μέλλον και να επιστρέψω στο γήπεδο δυνατός. Ο χιαστός είναι πανέτοιμος. Αλλά θέλουν δουλειά τα γύρω-γύρω. Ελαστικότητα, ευλυγισία. 

Για τους πολλούς τραυματισμούς που βγάζει ο Ολυμπιακός κι αν υπήρχε ευθύνη του Σφαιρόπουλου: Δεν νομίζω. Δεν κάναμε ακραίες προπονήσεις, υπήρχε χρόνος για ξεκούραση και αποκατάσταση. Σίγουρα κάτι έχει φταίξει και πρέπει να βρεθεί, διότι είμαστε η μόνη ομάδα τα τελευταία χρόνια που έχει σταθερά αυτό το πρόβλημα. 

Για το ποστάρισμά του όταν πήρε τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ο Παπαέτρου κι αν ήταν για εκείνον: Φυσικά ήταν για εκείνον. Τι να πω, ψέματα; Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, η συμπεριφορά του Ιωάννη ήταν το λιγότερο απαράδεκτη! Ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει, όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να φέρεται αντρίκεια. Ειδικά σε μία ομάδα που τον έχει στηρίξει πιο πολύ από κάθε άλλο παίκτη τα τελευταία χρόνια! Εντάξει, ο καθένας θα κριθεί στο γήπεδο…

Για το πότε λήγει το συμβόλαιό του κι αν σχετίζεται η δήλωσή του με αυτό: Το 2020. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι λέω αυτά που πιστεύω πάντα. 

Για το αν αγαπάνε την ομάδα όσοι έμειναν: Αναφέρεσαι νομίζω στους Έλληνες και στον Μιλουτίνοφ που έχει γίνει κι αυτός Έλληνας. Ξεκάθαρα όσοι έμειναν πέρυσι και φέτος στον Ολυμπιακό, αγαπάνε πολύ την ομάδα κι έχουν πεισμώσει πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, διότι 2 χρόνια χωρίς τίτλο για τον Ολυμπιακό μάς έχει στοιχίσει. Οι παίκτες έχουμε δείξει πόσο αγαπάμε την ομάδα παίζοντας και με… ένα πόδι. 

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από όσους ήρθαν: Αυτός που μου αρέσει πολύ είναι ο Τουπάν, μιλήσαμε και στα social media, μου άρεσε πολύ στη Ζαλγκίρις, είναι και καλό παιδί. Θα μας βοηθήσει. 

Για την ανησυχία στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι μπορεί να αποχωρήσουν οι Αγγελόπουλοι μετά την απώλεια του πρωταθλήματος: Τι να σχολιάσω τώρα, απέδειξαν την αγάπη τους στον Ολυμπιακό ξανά, εγώ ξέρω ότι είναι εδώ και μας στηρίζουν έμπρακτα. Και αυτοί και εμείς θέλουμε να επανέλθουμε στους τίτλους. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια κι αυτό τα λέει όλα. 

Για το αν υπάρχει κάποιο κόμπλεξ απέναντι στον Παναθηναϊκό: Κανένα κόμπλεξ. Πέντε χρόνια που είμαι εδώ, δύο φορές το πήραμε, τρεις φορές το χάσαμε. Συν ότι έχουμε καλύτερη ευρωπαϊκή παρουσία από τον Παναθηναϊκό αυτά τα χρόνια. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι δεν έχει κόμπλεξ, αφού έχει πάει και έχει κάνει τόσα μπρέικ μέσα στο ΟΑΚΑ. Αν είχε κόμπλεξ, δεν θα το έκανε αυτό. Νομίζω ότι δεν διαχειριζόμαστε καλά τα συναισθήματά μας στις σειρές με τον Παναθηναϊκό. Και παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες. 

Για το ποιοι είναι αυτοί: Τι να πω, τα έχουν πει τόσοι και τόσοι, πιο σημαντικοί από εμένα, αλλά δεν έχει αλλάξει τίποτα. 

Ενώ για το αν τον είχε αδικήσει ο Σφαιρόπουλος: Όταν δεν έπαιζα καλά, με άφηνε έξω και αυτό με βοήθησε. Σίγουρα όμως κάποιες τιμωρίες θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικές. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X