Μάνταλος: «Να είμαστε έτοιμοι πριν τα ματς του Champions League- Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι»

Μάνταλος: «Να είμαστε έτοιμοι πριν τα ματς του Champions League- Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σιγά-σιγά ανεβάζει ρυθμό και αρχίζει να προσφέρει και θέαμα. Μετά το ματς με την Γαλατά, ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ. Ο αρηγός των πρωταθλητών τόνισε πως μέρα με τη μέρα γίνονται καλύτεροι, ενώ δήλωσε ότι η ομάδα έχει ομοιογένεια.

«Για εμάς δεν ήταν έκπληξη η εικόνα απέναντι στη Γαλατά Σαράϊ. Δουλεύουμε μεθοδικά και στοχευμένα τις τελευταίες εβδομάδες και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι σε σημαντικό βαθμό, πριν από τα ματς του Champions League. Είμαστε μια ομάδα δουλεμένη, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι», σχολίασε μιλώντας στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο κάπτεν της ΑΕΚ ήταν από τους διακριθέντες στην πρόβα τζενεράλε. Αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό στην ανάπτυξη της ΑΕΚ, σκόραρε με υπέροχο φάουλ.

«Έπειτα από όσα πέρασα, για εμένα είναι σημαντικό να αισθάνομαι καλά. Βρίσκω τον καλό εαυτό μου, πατάω γερά στο γήπεδο και μαζί με τους συμπαίκτες μου, μπορούμε να πετύχουμε όσα κάναμε και πέρυσι», τόνισε ο διεθνής άσος.

Η ΑΕΚ έδειξε «φρεσκάδα», είχε καλό αγωνιστικό ρυθμό και έβαλε στο παιχνίδι της νέα στοιχεία.

«Είναι αλήθεια, πως υπάρχει πλέον οδηγία για διαφορετική προσέγγιση στο ματς. Προσπαθούμε να παίζουμε πιο γρήγορα, με περισσότερες κάθετες πάσες, να βάζουμε πιο πολλούς παίκτες στην περιοχή και να μπαίνουν στη δημιουργία και τα ακραία μπακ. Η ομάδα έχει ομοιογένεια και αυτό βοηθά στην κατανόηση όσων ζητά ο προπονητής», κατέληξε ο αρχηγός των πρωταθλητών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X