Η ΑΕΚ θέλει να πάρει τον 19χρονο Βόσνιο Βλάνταν Ντανίλοβιτς!

Η ΑΕΚ θέλει να πάρει τον 19χρονο Βόσνιο Βλάνταν Ντανίλοβιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Βλάνταν Νταλίνοβιτς βρίσκεται η ΑΕΚ!

Οι πρωταθλητές «χτενίζουν» την αγορά για νέους ποδοσφαιριστές με μέλλον. Ένας από αυτούς είναι και ο 19χρονος Ντανίλοβιτς, που «γυάλισε» στην ΑΕΚ και θέλει να τον αγοράσει.

Ο 19χρονος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα και πέρυσι στην 1η κατηγορία έπαιξε σε 30 ματς, ενώ είναι και διεθνής με την U-21 της Βοσνίας. Πρόπερσι είχε 22 ματς στην Β’ εθνική, ενώ η Μπόρατς υποβιβάστηκε και επιστρέφει στην Β’ κατηγορία.

Ο Ντανίλοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την Μπόρατς και στην ΑΕΚ θέλουν να τον αγοράσουν. Η ομάδα της Βοσνίας αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και θέλουν να πουλήσουν για να έχουν έσοδα, ενώ και η Νις ενδιαφέρεται για τον νεαρό χαφ.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Ένωσης. Βλάνταν Ματιάσεβιτς και ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς γνωρίζουν άριστα την αγορά της Βοσνίας και άπαντες θεωρούν τον 19χρονο ένα από τα καλύτερα προϊόντα του εγχώριου ποδοσφαίρου. Άλλωστε η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Ογκνιεν Βράνιες που της έκατσε… λαχείο, έβαλε αρκετούς Βόσνιους στην λίστα της. Και ένας εξ’ αυτών και μάλιστα ψηλά είναι ο Ντανίλοβιτς, όπως και ο 30χρονος Μάτο Γιάγιαλο της Παλέρμο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ λίγη ώρα αργότερα επιβεβαίωσε τις επαφές για τον Ντανίλοβιτς, τονίζοντας όμως ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα και… χαμήλωσε το θέμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X