Άνοιξαν τρύπες σε δρόμους της Αθήνας λόγω καθίζησης τους εδάφους (ΦΩΤΟ)

Άνοιξαν τρύπες σε δρόμους της Αθήνας λόγω καθίζησης τους εδάφους (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πολλούς δρόμους στην Αθήνα έχουν ανοίξει τρύπες λόγω καθίζησης τους εδάφους, με το φαινόμενο να γίνεται όλο και πιο συχνό το τελευταίο διάστημα.

Ειδικότερα, από τότε που τρία ΙΧ έπεσαν στο κενό μετά από καθίζηση της ασφάλτου σε υπαίθριο πάρκινγκ στην Καλλιθέα, άλλα τρία παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί, μικρότερης όμως κλίμακας, σε Μεσογείων και Ζωγράφου.

Άνοιξαν τρύπες σε δρόμους της Αθήνας λόγω καθίζησης τους εδάφους (ΦΩΤΟ)Τη Δευτέρα λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αθήνα το Σαββατοκύριακο σημειώθηκε καθίζηση βάθους περίπου 2 μέτρων στη λεωφόρο Μεσογείων και συγκεκριμένα στη διασταύρωση με την οδό Ζαγοράς, στους Αμπελόκηπους.

Μικρότερη καθίζηση έγινε την ίδια ημέρα και στην οδό Μιχαλακοπούλου, ωστόσο χωρίς να προκληθεί κάποιο πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Χτες, Τρίτη, υπήρξε ακόμη ένα περιστατικό καθίζησης του εδάφους αυτή την φορά στου Ζωγράφου, όπου μία τεράστια τρύπα προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία.

Άνοιξαν τρύπες σε δρόμους της Αθήνας λόγω καθίζησης τους εδάφους (ΦΩΤΟ)

Εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, περνούσαν πολλές μηχανές και αυτοκίνητα από αυτό το σημείο και το γεγονός, ότι δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός αποτελεί τύχη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X