Στη θάλασσα επικεντρώνονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους

Στη θάλασσα επικεντρώνονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών από τη φωτιά στο Μάτι ανέρχεται στους 76. Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής, άρα σύνολο, 80.

Οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε οκτώ άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη εντοπίστηκε να πλέει στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Βουλιαγμένης η σορός μίας γυναίκας, αγνώστων στοιχείων, η οποία έφερε εγκαύματα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί αν όντως σχετίζεται με τη φονική πυρκαγιά.

Επιπλέον, τη Δευτέρα ανασύρθηκε νεκρός ένας άνδρας στη θαλάσσια περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. Τη σορό του άνδρα, που έχασε τη ζωή του από πνιγμό εντόπισαν και ανέσυραν δύτες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού. Τα στοιχεία του δεν έχουν εξακριβωθεί, ακόμη.

Συνολικά πλέον από την θάλασσα έχουν ανασυρθεί οκτώ σοροί.

Σαρώνουν τη θάλασσα

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής στη στεριά έχουν ολοκληρωθεί, αφού έχουν ερευνηθεί σπίτια και ρέματα, αν και κάποια σημεία διπλοελέγχονται για παν ενδεχόμενο.

Έτσι, οι έρευνες έχουν στραφεί στη θάλασσα, και ειδικότερα στη θαλάσσια περιοχή από την Ραφήνα, έως του Πεταλιούς, την Μακρόνησο και την Κέα με δύτες και βαθυσκάφος.

Πλέον, δύτες και βαθυσκάφος κάνουν έρευνες σε όλο τον Σαρωνικό, στο Σούνιο, το Λαύριο και το νησάκι Πάτροκλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X