Αυτά έδειξαν οι «νέοι» της ΑΕΚ

Αυτά έδειξαν οι «νέοι» της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο χθεσινό φιλικό της ΑΕΚ με την Γαλατασάραι, οι φίλοι της Ένωσης είχαν την ευκαιρία να δουν ένα δείγμα από τη ομάδα της νέας χρονιάς. Εκτός από τον τρόπο παιχνιδιού και τη νέα φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο κόσμος είχε τα βλέμματα πάνω στα νέα αποκτήματα για να πάρουν μια πρώτη γεύση.

Από τους «νέους» ξεχώρισε ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα, μετά τον τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο διεθνής στόπερ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και εκτός από τα πρώτα λεπτά που έψαχνε τα πατήματά του, στη συνέχεια ήταν καθοριστικός με καίριες και σωστές επεμβάσεις. Είχε πολλά κοψίματα, ειδικά στον αέρα, ενώ έδειξε και καλά στοιχεία με την μπάλα στα πόδια. Το στυλ και το παιχνίδι του θυμίζει αρκετά αυτό του Τσιγκρίνσκι και δεδομένα ο ένας αναμένεται να αναπληρώνει τον άλλον.

Ο Λούκας Μπογέ που έκανε τη 2η συμμετοχή του, μετά από αυτό με τον Ατρόμητο, πάταγε ακόμα καλύτερα σε σχέση με το ματς στο Περιστέρι, ενώ έδειξε σε αρκετές περιπτώσεις ότι έχει αρκετές αρετές με την μπάλα στα πόδια. Θεαματικές τρίπλες με ουσία, ενώ είχε και καλή συνεργασία με τον Χουλτ από την αριστερή πλευρά, στα λεπτά που αγωνίστηκαν οι δυο τους.

Στη συνέχεια ο Άλεφ που έπαιξε για περίπου 20 λεπτά πρόλαβε να δείξει κάποια καλά στοιχεία, όπως το σωστό μοίρασμα της μπάλας και αρχοντική παρουσία στο χώρο του κέντρου. Ενώ σε 1-2 περιπτώσεις έκανε καίρια κοψίματα και έβγαλε την ΑΕΚ στην κόντρα.

Ο Έκι Πόνσε είναι σίγουρα πιο πίσω σε ετοιμότητα από τους υπόλοιπους. Έχασε μία καλή ευκαιρία για γκολ, αλλά ήταν αρκετά κινητικός και κούρασε αρκετά τους αντίπαλους αμυντικούς. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει ποιότητα, αλλά στη συνέχεια αναμένεται να δείξει περισσότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X