«Σαφής η επιθυμία Μελισσανίδη για ταχύτερη δυνατή κατασκευή του γηπέδου στην Αγιά Σοφιά»

Ενας χρόνος γεμάτος μαγεία! Ο ναός παίρνει μορφή (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πολιτικός μηχανικός της εταιρείας «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ», Ιωάννης Μικέλης, μίλησε στη Live Sport για την πορεία των εργασιών του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην «Αγιά-Σοφιά».

«Σε αυτή τη φάση οι εργασίες έχουν αναπτυχθεί στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου. Έχει ολοκληρωθεί η θεμελίωση στους περισσότερους τομείς, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν φτάσει ακόμη και στην κατασκευή του άνω διαζώματος. Επιπλέον έχει αρχίσει η ανέγερση των τριών εκ των τεσσάρων πυλώνων από τους οποίους θα αναρτηθεί το στέγαστρο. Το γήπεδο ήδη δίνει μια εικόνα της μορφής του, κάτι που θα γίνει ακόμη πιο έντονο με την τοποθέτηση των πρώτων κερκίδων στο βόρειο τμήμα τις προσεχείς μέρες», τόνισε.

Όσο για το χρονοδιάγραμμα του έργου, είπε: «Το όλο πρότζεκτ είναι σύνθετο και αλληλεπιδρά με όμορα τεχνικά έργα. Ως εκ τούτου θα ήταν ανεύθυνο από μέρους μας να δώσουμε κάποιο χρόνο για διεξαγωγή αγώνων. Το στοιχείο που από την πρώτη στιγμή έχει καταστεί σαφές είναι η αγωνία και η επιθυμία του κ. Μελισσανίδη για την ταχύτερη δυνατή υλοποίηση του έργου. Αυτό αποτελεί και το στοίχημα της ‘ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ’, πάντα σε συνδυασμό με την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα της κατασκευής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X