Πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα στη μνήμη των θυμάτων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Πλήθος κόσμου στο Σύνταγμα στη μνήμη των θυμάτων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Αττική άφησαν πίσω τους αρκετούς νεκρούς, ενώ υπάρχουν και πολλοί αγνοούμενοι. Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης δεν έμεινε ασυγκίνητος από την τραγωδία που βίωσε η Ελλάδα, καθώς οργάνωσε συγκέντρωση στο Σύνταγμα (30/7) για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών.

Ο 39χρονος γκαρντ, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με το Αιγάλεω στη Γ’ Εθνική, ζήτησε μέσω Facebook από τους διαδικτυακούς του φίλους και όχι μόνο, να συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος κρατώντας αναμμένα κεριά, ώστε να “φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν”.

Πάνω από 1.000 συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο 39χρονος γκαρντ και τίμησαν σιωπηρά με αναμμένα κεριά τη μνήμη των θυμάτων. Απλοί άνθρωποι, που ευαισθητοποιήθηκαν από το δράμα συνανθρώπων του και την καταστροφή. Μάλιστα, σχημάτισαν με κεριά την ημερομηνία 23 Ιουλίου του 2018, ημέρα κατά την οποία έλαβε χώρα η ανείπωτη τραγωδία.

Από την αθλητική κοινότητα, παρούσα στο κέντρο της Αθήνας, ήταν και η διεθνής μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού, Κατερίνα Σωτηρίου.

Δείτε φωτογραφίες και video:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X