Μανωλάς: «Μάλκομ; Ποιος είναι αυτός;»

Στην λίστα της Νάπολι ο Μανωλάς για αντί-Κουλιμπαλί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρόμα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Μπαρτσελόνα, με τις σχέσεις των δύο ομάδων να είναι κάπως… τεταμένες, λόγω της “αρπαγής” του Μάλκομ από τους Καταλανούς, ενώ ο Βραζιλιάνος βρισκόταν μια… ανάσα από τους “τζιαλορόσι”. Ο Κώστας Μανωλάς πάντως δεν έχει ξεχάσει το γεγονός και ερωτηθείς για τον Μάλκομ, ο Έλληνας αμυντικός ήταν κάτι παραπάνω από αιχμηρός: «Μάλκομ; Ποιος είναι αυτός; Δεν τον ξέρω, δεν τον ήξερα από πριν, δεν ξέρω καν το όνομά του. Δεν υπάρχει λόγος να τον χαιρετίσω στο γήπεδο. Αφού δεν ήθελε την Ρόμα, καλύτερα που πήγε στην Μπαρτσελόνα».

Ο Μανωλάς μίλησε για την συνεργασία του με τον Ιβάν Μαρκάνο στο κέντρο άμυνας της Ρόμα: «παίξαμε μαζί για 6 μήνες στον Ολυμπιακό, επομένως είναι εύκολο να προσαρμοστούμε», αλλά και για τον Ρόμπιν Όλσεν: «Η περσινή χρονιά του Άλισον ήταν εκπληκτική. Μακάρι ο Όλσεν και οι άλλοι τερματοφύλακες να καλύψουν το κενό του, ωστόσο είναι άδικο να μιλήσω για αυτόν, γιατί τον έχω δει μόνο στις προπονήσεις».

Τέλος επανέλαβε για πολλοστή φορά, πως για την ώρα δεν σκέφτεται να αφήσει την Ρόμα: «Το έχω πει 30,000 φορές. Για μένα δεν είναι εύκολο ούτε καν να σκεφτώ ότι θα φύγω. Είμαι σε μία ομάδα που μου προσφέρει τα πάντα, σε μία πανέμορφη πόλη. Ωστόσο, ούτε καν μιλήσαμε για να αφαιρέσουμε την ρήτρα αποδέσμευσης», κατέληξε ο Έλληνας αμυντικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X