Μπούρμπος: «Ο Άρης αθέτησε τη συμφωνία μας»

Άναψε... κόκκινο για Μπούρμπο ο Ερέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Μπούρμπος, μιλώντας στο Metropolis 95.5, σχολίασε την απρόσμενη λύση της συνεργασίας του με τον Αρη. Παράλληλα, ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, έδωσε τις ευχές του στη νέα ομάδα που χτίζει ο Πάκο Ερέρα και μίλησε για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπούρμπος: 

Για το απρόσμενο «διαζύγιο» με τον Αρη: «Ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός και έχω μείνει έκπληκτος. Αθέτησαν τη συμφωνία μας. Ήρθα από την Κύπρο με σκοπό να υπογράψω και δεν γνωρίζω τους λόγους που δεν προχώρησε η συμφωνία».

Aν η αποχώρησή του ήταν απόφαση προπονητή: «Αυτό μου είπαν αλλά ο καθένας μπορεί να πιστέψει ότι θέλει. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ήταν απόφαση της διοίκησης. Όταν κάνεις συζητήσεις και καλείς ένα παίκτη να υπογράψει, ενώ έχουν γίνει και οι συζητήσεις, δεν μπορείς να πεις σε έναν παίκτη ότι δε τον θέλει ο προπονητής. Ο καθένας κοιτάει το καλό της ομάδας. Θεώρησαν ότι δεν έπρεπε να μείνω και το σέβομαι, αλλά θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο».

Για το γεγονός ότι βοήθησε τον Αρη και πέρασε δύσκολες καταστάσεις στην ομάδα: «Όλα τα παιδιά τράβηξαν πολλά. Στον επαγγελματικό χώρο μπαίνουν κι άλλα πράγματα όπως η ηθική, τα προσωπικά. Για μένα αυτά έχουν μεγαλύτερη σημασία. Όταν έχεις σχεδιάσει τόσα πράγματα, είσαι οικογενειάρχης και εξελίσσονται όλα διαφορετικά νομίζω θα ήταν έντιμο να ακούσω τον πραγματικό λόγο».

Aν προπονήθηκε με τον Ερέρα: «Ο πρόεδρος μου είχε πει ότι θα μείνω. Στη διάρκεια των διακοπών ενημερώθηκα ότι με θέλει ο νέος τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής. Ήρθα και έγιναν όλα όσα έγιναν. Δεν είμαι άνθρωπος που θα κατηγορήσω, δεν θα αναφερόμουν αν δε με καλούσαν».

Aν του μένει η πίκρα από τον Αρη: «Κοιτάξτε ο Αρης δεν είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί στην ομάδα. Ο Αρης είναι ένας σύλλογος, ένας οργανισμός κόσμου και οι πρόεδροι, αντιπρόεδροι είναι αυτοί που παρέρχονται. Εγώ στον Αρη θεωρώ ότι αγαπήθηκα και τον αγάπησα. Θεωρώ ότι πρόσφερα τα μέγιστα για να βρει η ομάδα το δρόμο της. Δε θα έμενα για να γίνω πλούσιος, δε με ένοιαζε το οικονομικό όπως ξέρετε και εσείς από τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα το έκανα για τη ψυχή μου».

Tη νέα φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα: «Είναι μια καινούργια ομάδα. Για μένα είναι δύσκολο εγχείρημα όταν υπάρχουν τόσες αλλαγές, αλλά ευνοεί το γεγονός της καθυστέρησης του πρωταθλήματος. Εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και να δέσει γρήγορα. Δε ζω μέσα στην ομάδα αλλά αντιλαμβάνομαι το αρνητικό γεγονός των πάρα πολλών καινούργιων ποδοσφαιριστών. Θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν, ανεξάρτητα από την αξία τους. Ελπίζω να δώσουν τα πάντα στον ιστορικό σύλλογο και να βοηθήσουν την ομάδα να τερματίσει εκεί που της αξίζει».

Tο δικό του μέλλον: «Επειδή αυτό που έτυχε ήταν απρόβλεπτο, βρίσκομαι ακόμα στην ανεύρεση ομάδας. Δεν έχω σκοπό να σταματήσω, θα κάνω ότι μπορώ για να μπορέσω να μείνω στο χώρο. Όσο νιώθω καλά και δυνατός θα συνεχίζω. Νιώθω καλά και πιστεύω πως μέχρι το τέλος Αυγούστου θα βρω ομάδα για να συνεχίσω το άθλημα».

Tα προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Νιώθω τυχερός που σιγά σιγά θα σταματήσω την καριέρα μου. Βλέπω ότι κάθε χρόνο γίνεται και χειρότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να γίνουν θαύματα για να αλλάξει η κατάσταση. Καλό κουράγιο στα παιδιά που ξεκινούν την καριέρα τους και στο κοινό που παρακολουθεί αυτό το θέαμα. Εγώ προσωπικά αν σταματούσα τώρα δε θα πήγαινα στο γήπεδο.
Αν προσέξετε όλες οι ομάδες που αγωνίστηκα διαλύθηκαν. Καταλαβαίνετε δηλαδή τι εμπειρίες πέρασα σε αυτές τις ομάδες. Ο κάθε παίκτης έχει να πει διαφορετικά πράγματα ανάλογα με την ομάδα που αγωνίστηκε. Όλες οι ομάδες μου έπαιξαν στη Γ Εθνική όποτε αντιλαμβάνεστε πως υπήρχαν αρκετά προβλήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X